FOTBAL  »  Superliga  »  INTER - STEAUA, MÎINE, 16:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua în casă nouă » Vezi cum arată stadionul din Buzău, în comparaţie cu Ghencea!

Articol de - Publicat vineri, 21 mai 2010 00:00

Gazeta vă prezintă o comparaţie între stadionul Ghencea şi arena din Buzău, posibila destinaţie a roş-albaştrilor din noul sezon.

Steaua la Buzău! Nu este o glumă, ci aproape o certitudine, mai ales că actele dintre conducerea roş-albaştrilor şi municipalitatea din Buzău s-au semnat miercuri seară. Gazeta vă prezintă comparativ cum arată cele două stadioane. În Crîng, steliştii vor disputa meciurile pe o arenă cu o capacitate de 18.000 de locuri pe scaune, faţă de cele 28.000 din Ghencea, şi care este inaugurat în 1974, la fel ca stadionul Steaua, avînd şi dimensiunile terenului identice: 105/68 de metri.

Alte facilităţi ale bazei din Crîng:
- teren sintetic de dimensiuni normale
- turnicheţi la porţile de acces
- 11 camere de supraveghere în stadion
- rampă pentru persoane cu handicap
- patru porţi de acces în stadion
- 10 camere de cantonament
- sala de fitnes cu 14 aparate
- 183 de scaune din piele la tribuna oficială

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (60)
 •  23 Mai 2010, 14:12

Logic ar fi sa se numeasca Steaua Buzau. Mult succes le urez in indeplinirea obiectivului, salvarea de la retrogradare. Merita totusi Buzaul o echipa in Liga I. Bravo familiei Becali! Verii, alo, ce faceti mai baieti, v-o ia Jiji inainte? Hai si cu umilirea echipei Dinamo mai repede sa scapam de aceste simboluri comunisto-securiste!

 •  21 Mai 2010, 16:15

yo sunt din buzau si sincer stadionul si gazonul arata destul de bine pt o echipa care e gata sa cada in liga a 3-a(gloria buzau).aici in oras cam 75% din populatie e stelista.deci steaua o sa fie bine primita aici.

neeo77
neeo77  •  21 Mai 2010, 15:42

toti astia care spuneti ca iubiti Steaua.sunteti in stare sa ajutam echipa care spunem ca o iubim, sa platim noi acea datorie? la cate milioane de suporteri suntem daca punem fiecare cate 5 lei....platim datoria catre stat, dar ma indoiesc ca o sa se ingramadeasca cineva sa dea si acei 5 lei.asa ca pana atunci, nu va mai dati suporteri ptr ca sunteti doar FALSI

Vezi toate comentariile (60)
Comentează