FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - MACCABI 4-2

Steaua în pericol să rămînă din nou fără stadion » Gazonul s-a rupt iar!

Articol de - Publicat sambata, 05 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2011 23:28

Steaua mai are cinci meciuri oficiale pe Naţional Arena, dar terenul e stricat din nou. Rapid şi Oţelul au şi ele emoţii


Steaua şi Primăria aşteaptă iar salvarea de la olandezul pe care Becali l-a adus la Bucureşti după meciul România-Franţa. Batavul care s-a ocupat cu montarea gazonului nou vine să-l repare. Problema e aceeaşi: iarba nu e luminată şi încălzită suficient, iar Primăria, proprietara arenei, n-a achiziţionat o instalaţie care să rezolve lipsa soarelui de pe gazonul unui stadion acoperit. Instalaţia există şi e folosită pe multe stadioane din Europa.

Pînă să aibă şi Naţional Arena una, firma olandeză vine zilele viitoare să repare terenul de urgenţă, fiindcă mai sînt de jucat destule meciuri pînă la sfîrşitul anului. Steaua mai are cinci. Adversarele: Chiajna, Braşov, CFR Cluj, AEK Larnaca şi Voinţa Sibiu. Pe acelaşi teren va mai evolua şi Oţelul, cu Basel, şi Rapid, cu Hapoel Tel Aviv.

Roş-albaştrii au intrat în alertă imediat după partida cu Maccabi. Fotbaliştii au atras atenţia: "Deşi n-a fost ger afară, iarba părea îngheţată!". Ei cred că oamenii care se ocupă de întreţinere au scăzut temperatura la nivelul gazonului tocmai ca el să nu se rupă foarte rău. Dar şi aşa, brazdele au sărit. N-au arătat horror, precum cîmpul de joc de la România-Franţa, însă s-a deteriorat destul cît s-o îngrijoreze pe Steaua.


6 săptămîni au trecut de cînd a fost pus gazonul de pe Naţional Arena, care a cedat în anumite zone joi seară, la Steaua-Maccabi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
bozgor
bozgor  •  05 Noiembrie 2011, 22:20

iar nu o sa mai aiba oaia unde paste.

gyrosland
gyrosland  •  05 Noiembrie 2011, 14:23

dar e cumva stadionul stelei? mai sunt si alte echipe care folosesc stadionul, ele de ce nu sunt mentionate in titlul acestui articol. mai bine schimbati numele: din gazeta sportului in gazeta stelei; oricum 80% din articole sunt despre steaua

nter
nter  •  05 Noiembrie 2011, 11:22
Postat de alpin pe 05 Noiembrie 2011, 08:39

Vor mai avea oile tupeul sa cerseasca terenul de la Paszkany?!?

Mai exista Cluj Arena, Ploiesti, Piatra Neamt.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează