FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID, DUMINICĂ, DE LA 20:30, ÎN DIRECT PE LOOK TV, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua înfurie pe toată lumea! » Giuleştenii fac scandal după ultima decizie a roş-albaştrilor

suporteri Rapid
suporteri Rapid

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 20 februarie 2015 17:43

Peste 100 de fani ai Rapidului s-au îngrămădit astăzi la casele de bilete de la stadionul Giuleşti pentru a-şi cumpăra tichete pentru derby-ul de duminică, din Ghencea.

Din păcate pentru aceştia, biletele n-au fost livrate de către Steaua, iar suporterii vişiniilor au trebuit să se întoarcă la caselele lor, anunţă Digisport.

Aceeaşi sursă anunţă că biletele vor fi puse în vînzare abia sîmbătă dimineaţa, deoarece clubul din Ghencea nu le-a tipărit pînă la ora stabilită iniţial. Principala cauză vehiculată ar fi cea a stemei. Se pare că oficialii din Ghencea nu s-au decis încă asupra emblemei care să apară pe tichete.

Steaua şi Rapid se întîlnesc duminică în primul meci de după vacanţa de iarnă, de la ora 20:30, în direct la Look TV, Digisport 1 şi în format liveTEXT pe GSP.ro.

1.250 de bilete vor avea la dispoziţie fanii Rapidului pentru meciul cu Steaua

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (96)
brutarul
brutarul  •  21 Februarie 2015, 11:55

cine-i steaua? Rapidul nu joaca cu fcsb-ul?

stelio
stelio  •  21 Februarie 2015, 11:27

De ce sa nu gandim logic ! "Cineva" a preluat, repet PRELUAT, o echipa de FOTBAL !!!A preluat-o cu tot cu datorii de la MApN !!! A pus-o pe linia de plutire...si a facut posibil ca ECHIPA sa joace in EUROPA !!! (ATENTIE : ERA DEPARTAMENTALA deci...nu avea voie!!!) ...Cand a fost preluata...NU E NORMAL CA SI PALMARESUL SA RAMANA CU ECHIPA???...doar nu au fost schimbati jucatorii, culorile, simbolurile...NIMIC!!! nici ANGAJATII NU AU FOST SCHIMBATI !!!...s-a facut o preluare!!!... ACUM S-AU TREZIT AIA DIN MAPN???????????????? CE VOR ...BANIIIIIIIIII !!! NUUU?????????????

magura
magura  •  21 Februarie 2015, 07:37
Postat de altona pe 20 Februarie 2015, 21:03

Noi am mai fost in B, puisor.Ai uitat? Rapid CFR, 11 ani am stat in B...Ce mare scofala? Tot in B eram cind am stabilit recordul absolut de asistenta al stadionului Ghencea.

Mai bine in B, CURATI, decat "lideri in A" cu BLATURI si MANARII! Tot cand eram in B, o beteam pe "steluta comunista" pe unde o prindeam. Asta s-a uitat, nu? HAI RAPIDULETUUUUUU!!!

Vezi toate comentariile (96)
Comentează