FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua insista pentru Pinto! Adrian Ilie: "Cine e Real Madrid Castilla? Nimeni!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 ianuarie 2008 00:00

Intr-un interviu acordat ziarului chilian "El Mercurio", managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, a vorbit despre Sebastian Pinto. El s-a interesat de situatia contractuala a acestuia, iar cind a aflat ca este liber de contract a spus ca Steaua este interesata de el si ca il doreste imediat in Romania. Desi parea ca Pinto s-a inteles cu Real Madrid, agentul acestuia din Spania afirmind ca jucatorul este asteptat la Madrid, oficialii echipei spaniole au spus ca nu este nimic incheiat intre club si jucator, refunzind sa confirme intelegerea.

De altfel, tatal lui Pinto a marturisit ieri: "M-am intilnit cu Sebastian si inca nu s-a hotarit unde va juca". In acest scenariu, Steaua vrea sa lupte in forta pentru jucator. Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, a luat peste picior oferta madrilena: "Cine este aceasta echipa, Madrid Castilla (n.r. a doua echipa a lui Real Madrid)? Nimeni! Noi ii oferim sansa sa joace in Cupa UEFA si sa fie un jucator puternic intr-o liga buna, nu intr-o echipa de liga a III-a. Eu am jucat in Spania si stiu ca cei care nu se antreneaza cu prima echipa n-au sanse sa evolueze in ea", a spus Ilie.

Unul dintre principalii negociatori din Romania este Vlad Rosca, care ne-a declarat: "Pinto i-a fost oferit Stelei acum o luna. Nu pot spune nimic mai mult, pentru ca sansele de a ajunge la o intelegere sint inca intacte". Adrian Ilie trage concluzia: "Asteptam un raspuns in aceasta saptamina!".

Ziarul chilian "El Mercurio" anuta ca Steaua i-a oferit lui Pinto cu 20.000 euro lunar peste oferta celor de la Real Madrid.

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează