FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua interlopă » Roș-albaștrii au petrecut după înfrângerea cu Astra alături de Bebe Cămătaru

Articol de - Publicat marti, 19 aprilie 2016 00:00

Jucătorii campioanei au petrecut duminică, după înfrângerea cu Astra, 0-2, alături de Bebe Cămătaru.

Meciul de la Giurgiu poate însemna pentru Steaua pierderea titlului de campioană în acest sezon, dar dezamăgirea și supărarea au ținut în rândul jucătorilor și antrenorilor mai puțin de 24 de ore.

După ce-au pierdut cu Astra, fotbaliștii lui Reghecampf au petrecut cu tehnicianul lor duminică seară, pe pontonul vilei acestuia din Snagov. În imaginile care au fost făcute publice de la petrecerea de duminică apare și Bebe Bărbulescu. El este cunoscut în lumea interlopă sub numele de Bebe Cămătaru, văr primar al fraţilor Nuţu şi Sile Cămătaru, a executat conform spynews.ro o pedeapsă pentru trafic de droguri și este nașul de cununie al antrenorului celor de la Rapid, Dan Alexa!

Bărbulescu a postat pe contul său de Facebook trei fotografii în care apar Adi Popa, Nicușor Stanciu și Gabriel Tamaș, dar și Laurențiu Reghecampf! Nu este pentru prima dată când Bebe Cămătaru apare în imagini alături de fotbaliști.

S-a mai întâmplat în decembrie anul trecut, când acesta s-a fotografiat alături de Gabi Torje și Marius Niculae și-a urcat imaginile pe internet.

Mai mult, în ultima vreme, Reghecampf a petrecut alături de o altă persoană controversată, Iulian Bocu, zis Calu, condamnat pentru proxenetism și implicat în mai multe afaceri anchetate de polițiști.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (48)
almaviva
almaviva  •  19 Aprilie 2016, 18:45

'Steaua Interlopa' - un titlu care spune multe. Ce pretentii poti avea de la asemenea *** cocalaro-maneliste? Atat ii duce mintea...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  19 Aprilie 2016, 16:54
Postat de eveline1 pe 19 Aprilie 2016, 13:57

Foaaaaaarte serios, domnule CPT.AHAB! Pana la un punct sunt in asentimentul dvs., femeilechiar pot fi fascinate, dar nu de interlopi, ci de BARBATI ADEVARATI! Va rog, nu mai comentati in necunostinta de cauza.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

1422454624447025
Andrei Kidu  •  19 Aprilie 2016, 15:29

Da pe voi pana la urma ce tot va roade?Pana la urma observ o frustrate in randul unora dintre voi,mergeti si voi mai des pe stadioane daca stiti unde sunt si bagati-va in fatza la poze,ca asta va roade pe voi vad! Stirea anului: au mancat 2 mici pe malul lacului dupa ce au pierdut un meci! Adevaratii golani voi sunteti care nu va mai opriti din mancatoria asta! L-ati vazut vreunu din voi pe Bebe facand ce face un interlop? Va zic eu ca nu, va imbarligati unii pe altii in spatele calculatorului si nu mai stiti de capu vostru! Cel care a scris porcaria asta de articol de ce nu o urmareste *** sa posteze pe internet! Ce dreaq ma oameni buni, v-au luat mintile de tot cu internetul asta! Mai batea unu campii mai devreme cu pariurile,Doamneee, sunteti niste hiene prostite de rautate !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează