FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 21.00, ÎN DIRECT PE LOOK TV, LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua joacă doar cu o jumătate din Petrolul » Absenţe mari în tabăra lupilor galbeni

Mutu, Albin, Teixeira şi Hoban. Fotomontaj: Lucian Alecu
Mutu, Albin, Teixeira şi Hoban. Fotomontaj: Lucian Alecu

Articol de - Publicat sambata, 20 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 20 septembrie 2014 01:43

Ploieştenilor le lipsesc cei mai buni oameni înaintea duelului cu Steaua, Mulţescu neputînd să-i folosească pe Mutu, Albin, Teixeira şi Hoban.

Derbyul etapei pare la îndemîna roş-albaştrilor, avînd în vedere problemele mari de lot cu care se confruntă Petrolul. Chiar dacă sînt şanse ca Pecanha să revină pe gazon după ce a lipsit în returul cu Zagreb şi în Liga 1, cu CFR şi cu Pandurii, noul tehnician al prahovenilor nu se va putea baza pe patru dintre cei mai importanţi oameni.

Mutu ia jumătate de milion de dolari
Pe lîngă Ovidiu Hoban, transferat definitiv în Israel, la Hapoel Be'er Sheva, Adi Mutu şi-a făcut şi el bagajele. Fostul internaţional român l-a anunţat pe Gigi Mulţescu să nu mizeze pe el împotriva roş-albaştrilor pentru că nu vrea să rişte ratarea transferului în India.

Mutu s-a înţeles cu cei de la Chennai Titans şi va evolua acolo pînă la finalul anului, urmînd să încaseze 500.000 de dolari pentru această perioadă! Atacantul va reveni la Ploieşti în ianuarie, după ce împrumutul lui la Chennai va expira.

Totuşi, cele mai importante absenţe sînt cele ale lui Juan Albin şi Felipe Teixeira. Primul nu şi-a revenit după accidentarea suferită la CFR, iar portughezul, cel mai în formă fotbalist din lot în acest sezon, este suspendat pentru două etape în urma eliminării sale din meciul de la Cluj.

În aceste condiţii, Mulţescu va miza în spatele atacantului Tamuz pe o linie de mijlocaşi ofensivi formată din Astafei, Marinescu şi Nepomuceno.

8 goluri din cele 14 reuşite de Petrolul pînă acum în Liga 1 au fost marcate de Albin, Teixeira, ambii cîte trei reuşite, şi Mutu, două

"Mutu a venit şi m-a rugat să nu-l folosesc. Ce puteam să-i fac? L-am înţeles şi aşa voi face, nu va fi în lot duminică. Îi urez succes la viitoarea echipă" (Gheorghe Mulţescu, antrenor Petrolul)

Cine lipseşte:

Adrian Mutu
- Fotbalistul cu cel mai impresionant CV din Liga 1
- Căpitanul echipei sub comanda lui Răzvan Lucescu

Juan Albin
- Cel mai valoros fotbalist din lot, cotat la 2,4 milioane de euro
- Principalul executant al fazelor fixe

Felipe Teixeira
- Cel mai în formă prahovean, avînd o medie a notelor GSP în acest sezon de 7,08
- A marcat 5 goluri şi a dat 3 assisturi în 12 meciuri

Ovidiu Hoban
- Singurul fotbalist de la Petrolul care a fost convocat la echipa naţională la începutul lunii
- Cel mai bun recuperator din lotul prahovenilor

634522-petrolul-steaua.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (56)
nikaal183
nikaal183  •  21 Septembrie 2014, 14:52

Au avut grija oamenii negri sa nu joace cei mai in forma jucatori de la Petrolul. Le doresc sa poarte negru la rever toata viata lor.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Septembrie 2014, 14:21

bai, stiti ceva ? scuze, dar.... ma p...sh pe zdeaua !..))

instrumentistul
instrumentistul  •  21 Septembrie 2014, 11:48

Așa e, când mafia arbitrajului acționează planificat. Cu ce a greșit Felipe Teixeira? A executat lovitura înainte ca Colțescu să fluiere (cacofonia e intenționată pentru că intr-nu fel e și el un că..).Că nu a arătat fluierul nu are importanță,Teixeira trebuia eliminat. Și greșelile de menegement ale conducerii nu sunt de neglijat și uite așa Steaua o să ne facă praf.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează