FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OTELUL 2-1

Steaua l-a pierdut pe Mihai Costea pentru următoarele două săptămîni

Mihai Costea a plecat de la Stadion cu o punga de ghiata la glezna dreapta +4   FOTO
Mihai Costea a plecat de la Stadion cu o punga de ghiata la glezna dreapta

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 03 octombrie 2011 17:56

Pauza dată de meciurile naţionalei pentru meciurile cu Belarus şi Albania vine cum nu se poate mai bine pentru Steaua, mai ales că roş-albaştrii l-au pierdut aseară pe unul din cei mai importanţi jucători din acest start de campionat, Mihai Costea.

Mihai Costea s-a accidentat asearî, în meciul cîştigat cu 2-1 în faţa campioanei Oţelul Galaţi. Acesta a fost schimbat cu cîteva minute înainte de pauză, în locul său fiind introdus pe teren Stefan Nikolici, cel care a marcat golul egalizator şi a dat pasa decisivă pentru golul victoriei, al lui Florin Costea.

Conform noului manager general al clubului, Narcis Răducanu, atacantul adus de la Universitatea Craiova a suferit o entorsă de gradus doi şi va lipsi aproximativ două săptămîni de la antrenamente. "Mihai Costea va sta maxim două săptămîni. Astăzi a fost consultat de doctorii echipei, iar după primele estimări stă maxim 2 săptămîni. A fost o entorsă de gradul doi".

Astfel, atacantul riscă să piardă cantonamentul de la munte plănuit de Ilie Stan, dar şi meciul cu FC Vaslui, din etapa a 10-a a Ligii 1. Totuşi, el nu va pierde excursia la munte, pentru că antrenorul a decis ca toată echipa să meargă, pentru a stabili relaţii mai bune în cadrul lotului.

"Mergem cu toţii, chiar şi eu şi Helmuth Duckadam, pentru ca jucătorii să nu creadă că sînt izolaţi sau trebuie să ispăşească vreo pedeapsă. Nimănui nu-i convine locul din clasament, vine o perioadă vrea, tocmai de aceea trebuie să fim cu toţii alături de echipă", a mai spus Narcis Raducanu la GSPTV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
vasglo
vasglo  •  04 Octombrie 2011, 09:45
Postat de ionybws pe 03 Octombrie 2011, 21:06

ma pi* s pe tine si pe gardos....aaaa...si pe tudor arbitrul care va tine in brate !!!!

Alo, Ecarisaju', vedeti ca a scapat un caine turbat si improasca lumea cu balele lui!...

bruk
bruk  •  03 Octombrie 2011, 23:43
Postat de losfer pe 03 Octombrie 2011, 18:20

Mai bine zis: Steaua şi-a câştigat un jucător mai bun în primul unsprezece pentru următoarele două săptămâni..

Bine c-am scapat de el pt cateva meciuri ca m-a plictiseste rau cand joaca .E un fel de Bilasco!

ionybws
ionybws  •  03 Octombrie 2011, 21:06
Postat de zadkiel pe 03 Octombrie 2011, 19:23

Impotriva lui Gardos au sarit toti neanderthalienii dar aseara cand s-a intrat premeditat cu talpa pe tibia lui mihai nu a observat nimeni! A avut mare noroc ca nu l-a rupt! Tudor nici macar nu a observat intrarea criminala: slab arbitru!

ma pi* s pe tine si pe gardos....aaaa...si pe tudor arbitrul care va tine in brate !!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează