FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA - FC VOLUNTARI 2-2

Steaua LA PĂMÂNT! Jucători bezmetici și fisuri peste tot! 4 probleme GRAVE, care s-au văzut și cu Voluntari

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 februarie 2017 22:22

Două meciuri, nicio victorie: 1-1 cu CFR şi 2-2 cu FC Voluntari. În această seară, jocul Stelei a fost unul extrem de modest, iar echipa lui Reghe a arătat că are mari probleme.

Unde sunt pasele decisive?
Ce face Tamaș?
Când se trezește jocul Stelei?

1. Gnohere sau cum să fii bezmetic pe 15.000 de euro pe lună

Gnohere a fost titular pentru prima dată în echipa lui Reghe, profitând de absenţa suspendatului Alibec. Totuşi, atacantul francez a continuat seria proastă de meciuri pe care a început-o la Dinamo.

Gnohere a alergat, s-a zbătut, a încercat să se demarce, dar nu a impresionat şi a arătat că nu poate fi titular în faţa lui Alibec.

Gnohere a marcat golul egalizator, din penalty, dar chiar şi aşa a avut o evoluţie dezamăgitoare. 

2. La mijloc, Boldrin. Și nici măcar el

Boldrin, Pintlii şi Muniru au avut o evoluţie dezamăgitoare. Deşi mijlocaşul brazilian a marcat  golul de 1-1, acesta nu şi-a făcut datoria la creaţie. Boldrin nu a reuşit să limpezească jocul echipei şi nici să ofere pase filtrante pentru Gnohere.

"Nu vezi o pasă filtrantă în jocul Stelei" Gabi Balint la pauză

Spre comparaţie, Florin Cernat a avut un joc perfect. Decarul lui FC Voluntari a pasat, a driblat şi a organizat jocul echipei ilfovene.

3. Apărare cu două găuri: Tamaș și Moke

Reghe a preferat din nou cuplul Tamaş - Moke în centrul defensivei şi nu l-a folosit acolo pe Mihai Bălaşa. Fundaşii Stelei au avut mari probleme, în special la atacurile rapide ale echipei lui Florin Marin.
Tamaş şi Moke au avut intervenţii nesigure, arătând că Steaua are nevoie de un alt fundaş central.

4. Reghe fără idei, fără viziune şi cu schimbări ciudate

Jocul Stelei a lăsat de dorit, iar Reghecampf nu a avut nicio soluţie pentru a desface apărarea adversă. Steaua a avut un joc lent şi previzibil, fără combinaţii şi fără o tactică clară. 

În plus, la pauză Reghe a făcut mai multe mutări de neînţeles, dând peste cap toată tactica. L-a scos pe Pintilii şi l-a băgat pe Bălăşa, iar Ovidiu Popescu a fost urcat la mijloc, în timp ce Bălaşa a fost trecut în centru, iar Tamaş în bandă. 

În plus, l-a scos pe Jakolis şi l-a băgat pe Achim, trecându-l pe Boldrin în banda stângă. A treia schimbare a fost una ofensivă: Florin Tănase în locul lui Muniru.

Pentru Steaua urmează meciul cu CSU Craiova. Echipă care a bătut cu 5-0 pe FC Voluntari în etapa trecută.

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (17)
435248323333261
Mercea Mercea  •  13 Februarie 2017, 10:09
Postat de ag2000 pe 13 Februarie 2017, 01:07

Note GSP pentru FC O aia ! Bud bate la Medias si primeste nota 6 , Jakolis face 2-2 acasa cu cei care au luat 5-0 la Craiova si primeste nota 7 ! bravo .

pai daca nu si'au luat tainul pentru promovarea lui bud,ce astepti.de la inter lop ul *** le mai pica firimituri pentru promovarea °valorilor°..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valiza.epo
valiza.epo  •  13 Februarie 2017, 08:04

La FCSB problema e clara: echipa este mult mai slaba decat anul trecut dar infinit mai buna decat anul viitor!!

satyricon
satyricon  •  13 Februarie 2017, 01:13
Postat de spion_kop pe 12 Februarie 2017, 22:44

grea boala fecesebismul asta cronic, sa-i explice cineva retardului de MiMi si manelistului ca arbitrajul a fost perfect si ca la Severin le da Craiova cu terenul in cap daca joaca asa, ca de la clona la clona.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează