FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - PANDURII 4-0

Steaua le-a luat motivaţia » Edi Iordănescu a vorbit despre ce a dus la umilinţa cu Viitorul, 0-4

Articol de GSP - Publicat joi, 19 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 19 martie 2015 19:42

Pandurii a pierdut pe terenul celor de la Viitorul, scor 4-0, deşi gorjenii veniseră după două victorii uriaşe: 3-1 cu Dinamo şi acelaşi scor cu Steaua.

Edward Iordănescu, antrenorul Pandurilor, consideră că formaţia sa n-a mai avut motivaţie pentru meciul cu Viitorul, acesta fiind principalul motiv pentru care echipa sa n-a mai fost concentrată.

"Pînă acum mă obişnuisem să-mi felicit propria echipă după fiecare meci, dar azi îi felicit pe cei de la Viitorul pentru că au jucat un fotbal frumos. Azi s-a văzut mentalitatea fotbalistului român.

Eram conştient că am venit după o serie foarte bună, iar cea mai mare problemă a noastră era să ne găsim motivaţia şi pentru acest joc. Trebuia să rămînem agresivi, organizaţi. În ciuda eforturilor nu am reuşit. Îmi asum totul. Nu e suficient să faci două, trei jocuri bune, după care să vii şi să joci în această manieră", a spus Edward Iordănescu la Look tv.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
danute
danute  •  20 Martie 2015, 10:50

BLAT ORDINAR , SA VA FIE RUSINE celor de la pandurii , se vede de unde luati banii . vindeti jucatori stelei si se imbogateste condeescu , luati banii de la hotia carbunilor valea jiului , viitorul lui hagi, nas cu becali , si el zice ca e curat RUSINE

iuliuandrei
iuliuandrei  •  20 Martie 2015, 08:55
Postat de nxss pe 20 Martie 2015, 01:22

blat a fost cu dinamo si dinamo cu chiajna. alea nu le vezi?

AUZI MAH BRAD PITT..cred ca in realitate esti f urat,de ti-ai pus poza cu cracanatu ala.....mai du-te in pol@ calului cu fcsb-utza ta cu tot, ce tot le iei apararea? sa fie retrogradate pt ca asta au facut de cand a intrat viitorul in divizia a

nxss
nxss  •  20 Martie 2015, 01:22
Postat de unico_biancorossi pe 20 Martie 2015, 00:27

blat.

blat a fost cu dinamo si dinamo cu chiajna. alea nu le vezi?

Vezi toate comentariile (33)
Comentează