FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua Litoral! » La Malul Mării Negre, Steaua a avut 10.000 de fani, dar nu şi galerie

Aglomeraţie mare la intrarea în stadion
Aglomeraţie mare la intrarea în stadion

Articol de GSP - Publicat luni, 01 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 01 august 2011 00:27

10.000 de oameni au venit pe arena Farul să susţină trupa din Ghencea, însă roş-albaştrii au avut fani, nu şi galerie.

Cu nisip în şlapi şi cu feţe roşii de sore. Turiştii de pe litoral au dat o ieşire la terasă pe un meci de fotbal, mai ales că biletul nu a costat mai mult decît o bere la halbă. Au fost 10.000 de oameni în tribune, dar aceştia nu au putut face atmosfera pe care Ghencea o dădea pe vremuri la fiecare reprezentaţie a roş-albaştrilor. Tribunele s-au umplut repede, cu oameni trepidînd în momentul în care Nicoliţă a păşit pe teren.

Steaua e departe de Ghencea şi, deşi e iubită, e doar o dragoste de împrumut. Constanţa e o gazdă bună, te simţi bine, dar după cîteva zile trebuie să pleci pentru că ţi se face dor de locurile natale.

Îmbulzeală la intrare
Depăşiţi de numărul mare de oameni, organizatorii au avut mari probleme. Au deschis porţile tîrziu, producînd iritare unor oameni dornici să vadă un meci de primă ligă. Constănţenii s-au comportat cum au ştiut ei mai bine, au aplaudat, au încercat şi nişte valuri, însă în unele momente cei 100 de oameni veniţi de la Mioveni au fost mult mai prezenţi. Au lipsit ultraşii, acei nebuni huliţi de conducători, de Federaţie şi de Ligă, dar care aduc culoare şi spirit echipei favorite.

5 lei a costat cel mai ieftin bilet la meciul Steaua - Dacia Mioveni, valabil la peluze. La tribuna a II-a au costat 10 lei, iar la tribuna I, 15 lei

7.800 de spectatori au venit la ultimul derby pe care Steaua l-a jucat pe Ghencea, contra Rapidului (0-1), cu 2.200 mai puţini decît au fost aseară la Constanţa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
mariuspm
mariuspm  •  01 August 2011, 12:56

Atmosfera a fost frumoasa..cum ar trebui sa fie la orice meci....singura problema a fost la organizare,au intrat spectatorii fiecare cum a vrut,cei cu bilete la peluza erau la tribuna 1 si pe scaune...restul au stat pe unde au apucat.

sibelius
sibelius  •  01 August 2011, 12:54
Postat de foreverfarul pe 01 August 2011, 11:59

Ai dreptate Gordium2012 , nu au fost fani ai Stelei , au fost spectatori dornici sa vada un meci de fotbal .De cativa ani , Farul , echipa noastra iubita , se zbate prini liga2 .Eu , personal , nu am fost , dar au fost cativa prieteni care nu au nici o treaba cu Steaua. Si se vorbea pe stadion cu toate accentele din tara. Era plin de turisti....

Si a fost ceva rau in asta? Banuiesc ca nu s-a suparat nimeni ca au lipsit petardele, tortele si injuraturile la adresa oricui. Din cauza a cateva sute sau mii de "ultrasi" un numar dublu, triplu sau mai mare de persoane ramane in afara stadionului. Banuiesc ca cei de la Liverpool, Manchester, Arsenal se dau cu capul de toti peretii ca nu au si ei "galerie" care sa urle M*** Everton/Chelsea/Abramovici/Terry sau sa-i faca o propunere portarului advers la fiecare degajare.

clepsy
clepsy  •  01 August 2011, 12:08

Nu are 10000 de locuitori si turisti tot judetul Constanta!!!. Eu cred ca erau suporterii lui Rapid.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează