FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua mizează pe un portar de 15 ani şi aproape 2 metri!

Valentin Cojocaru
Valentin Cojocaru

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 13 iunie 2011 12:27

Roş-albaştrii au planuri mari pentru sezonul viitor! Echipa din Ghencea propune un nume noi pentru viitorul portar al "naţionalei": Valentin Cojocaru

Puştiul de 15 ani va pleca împreună cu restul lotului din Ghencea în cele două cantonamente ale echipei din Austria. Cojocaru a debutat deja în prima echipă a roş-albaştrilor în luna martie, în amicalul Stelei cu Dacia Chişinău, atunci cînd Sorin Cîrţu l-a folosit timp de zece minute.

Cojocaru este considerat unul dintre cei mai promiţători tineri portari din România, el avînd 1,92 de metri la doar 15 ani. Conducerea echipei din Ghencea a luat decizia ca să mizeze din ce în ce mai mult pe Cojocaru, iar portarul va face parte din sezonul viitor din lotul primei echipe. El se va antrena cot la cot alături de Ciprian Tătăruşanu, însă va evolua mai mult pentru grupa de juniori 1995 a Stelei!
Cojocaru a fost titularul selecţionatei U 16 Bucureştiului, echipă care a pierdut finala în faţa echipei similare a Timişului.


Roş-albaştrii s-au despărţit deja de un goalkeeper, Cezar Lungu, care va ajunge la Astra, ăi, cel mai probabil, şi Răzvan Stanca va pleca din Ghencea, contractul său cu roş-albaştrii închieindu-se în această vară!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
shumi_panco_gool
shumi_panco_gool  •  13 Iunie 2011, 19:04

multa bafta si felicitari si stelistilor ca l-au crescut...ma bucura si faptul ca la articolul asta au comentat multi de bine, ca ne-am saturat cu totii de scandaluri ieftine...fratele meu e aproape aceeasi generatie, ghinionul lui e ca nu-i atat de inalt pentru un portar...

aethist
aethist  •  13 Iunie 2011, 18:01

Ii doresc un viitor stralucit pustiului

andrian007
andrian007  •  13 Iunie 2011, 16:47

si marmota invelea ciocolata in staniol................... mai lasati-ne.............

Vezi toate comentariile (10)
Comentează