FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua n-a scăpat! Roș-albaștrii și-au aflat pedeapsa după ce au interzis coregrafia lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2016 16:16

Oficialii Stelei au ordonat firmei de pază care a fost la meciul dintre Steaua și Dinamo, scor 1-1, să nu-i lase pe suporterii dinamoviști cu niciun fel de coregrafie. Comisia de Diciplină i-a sancționat azi pe roș-albaștri.

Steaua e obligată să plătească o amendă de 10.000 de lei pentru faptul că nu i-a lăsat pe dinamoviști să intre cu veste în culorile alb și roșu pentru a crea o coregrafie.

"FC Dinamo vs. FC Steaua - Sesizare - Admite sesizarea clubului Dinamo. În temeiul art. 83.7 din RD, raportat la art. 58.1 șit. b și art.57.7 din ROAF, se sancționează clubul FC Steaua cu penalitate sportivă de 10.000 lei", se arată pe site-ul LPF.

Steaua n-a vrut să-i lase pe ultrașii dinamoviști să realizeze o coregrafie la meciul direct de teama să nu se facă din nou de râs, după ce la meciul dintre Steaua și City, scor 0-5, "câinii" au pus la cale o farsă și pe întreaga tribună a adoua a apărut mesajul ”Doar Dinamo București”.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (88)
stefan..
stefan..  •  15 Septembrie 2016, 14:22

Momentul umoristic "Doar Dinamo Bucuresti", regizat de inteligentii suporteri dinamovisti si interpretat de simpatizantii de carton ai echipei lui Gigi Becali a facut sa se vorbeasca din nou in intreaga lume despre fotbalul romanesc. Nu de fenomenul in sine, dar e bine si asa, ca nu ne uita lumea. Detest pe Dinamo, pentru ca nu sustin aceasta echipa, dar, pentru divertismentul sus-mentionat, o spun: respect, "Peluza Catalin Hildan"! Abia astept urmatorul meci al lui Dinamo cu echipa lui Gigi Becali pentru a vedea ce farsa se mai pregateste "***" din tribune.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ava7ar
ava7ar  •  15 Septembrie 2016, 09:34
Postat de jack_the_stripper pe 15 Septembrie 2016, 08:11

Comunicat PCH: ”Mai slabiti-ne cu FCSB si cupele europene. Lasati-ne sa ne pregatim de amicalul cu Zenit. Nea Mircea va avea parte de o coregrafie de care DOAR DINAMO e capabila!”

La altceva nu sunteti buni, doar la coregrafii in tribune. Ce frumos v-a ingenunchiat Zicu pe teren!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  15 Septembrie 2016, 08:11

Comunicat PCH: ”Mai slabiti-ne cu FCSB si cupele europene. Lasati-ne sa ne pregatim de amicalul cu Zenit. Nea Mircea va avea parte de o coregrafie de care DOAR DINAMO e capabila!”

Vezi toate comentariile (88)
Comentează