FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CHARLEROI 1-1

Steaua n-a trecut nici de Charleroi, locul 5 din Belgia, si a ramas cu o singura victorie in amicale

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iulie 2007 00:00

Cu exact o saptamina inaintea debutului oficial pe banca Stelei, Hagi a continuat experimentele contra lui Charleroi. "Regele" i-a retras lui Bostina rolul de regizor din centrul liniei de mijloc si l-a trimis in banda. De multe ori pe partea dreapta, desi fostul galatean e de picior sting, pentru ca Hagi a preluat obiceiul folosit de Olaroiu si le-a cerut lui Bostina si Nicolita sa schimbe des benzile. Petre Marin si Emeghara au fost si ei inversati: primul a jucat fundas stinga, iar nigerianul a evoluat pe partea opusa.

Rezultatul? Steaua a produs doar doua ocazii de gol in prima repriza. Bicfalvi a sutat cu pamintul, putin pe linga poarta, de la 25 de metri (15). A doua sansa a aparut abia cu un minut inaintea pauzei, dar Neaga a trimis peste poarta din 5 metri, dupa o faza in care mingea s-a plimbat prin careul belgienilor.

Charleroi nu ajunsese la poarta Stelei pina in minutul 49, cind a si marcat, dupa o greseala a lui Emeghara. Cu doua minute inainte, Dica ratase singur cu portarul, sut peste poarta din 10 metri, la pasa lui Radoi. Hagi a continuat permutarile: Badoi a intrat mijlocas dreapta, Bostina a revenit in centru, Nicolita pe stinga si Petre Marin intors pe partea dreapta. Un sir de schimbari! Pentru mai putin de cinci minute, dupa care Bostina si Bicfalvi au iesit si au urmat alte modificari in echipa. S-a schimbat si scorul, cu golul lui Dica, din penalty (65). Imediat, Nesu a fost aproape de 2-1 cu un sut frumos, cu dreptul, la coltul scurt. Ocaziile s-au inmultit, dar Steaua tot n-a reusit a doua victorie a verii. Hagi mai are timp sa se decida pina vinerea viitoare, cind incepe fotbalul adevarat.

Steaua-Charleroi 1-1
Au marcat: N. Dica (11, penalty) / Smolders (49)
Steaua: Cernea (46 Vitca) - Emeghara (56 Nesu), Goian (86 Al. Iacob), E. Baciu, P. Marin (80 V. Iacob) - Nicolita (73 Ochirosii), Radoi (56 Badoi), Bicfalvi (60 Lovin), Bostina (60 Croitoru) - N. Dica, Neaga (85 Gurita)
Antrenor Gheorghe Hagi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează