FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID, AZI, 20:00, DOLCE SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Steaua n-are cu cine să atace Rapidul » Ilie Stan poate avea doar 3 jucători de atac, iar Răzvan 5

Dacă va fi refăcut la timp, Tibi Bălan poate fi decisiv contra Rapidului
Dacă va fi refăcut la timp, Tibi Bălan poate fi decisiv contra Rapidului

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 24 octombrie 2011 14:26

În cazul în care Tibi Bălan nu va fi refăcut pînă la ora meciului cu Rapid, formula de echipă a Stelei va arăta exact pe dos faţă de meciul cu Maccabi. Ilie Stan a avut atunci 2 mijlocaşi defensivi şi 4 atacanţi, iar contra Rapidului poate avea 3 mijlocaşi defensivi şi doar 2 atacanţi

Gigi Becali l-a criticat dur pe Ilie Stan pentru cum a ales titularii în înfrîngerea ruşinoasă cu Maccabi. Patronul Stelei a fost nemulţumit de numărul mare de atacanţi, care a dezechilibrat jocul, şi l-a atenţionat pe Ilie Stan că pentru derbyul cu Rapid vrea Steaua în 4-4-2 cu Prepeliţă şi Tănase mijlocaşi laterali.

Dacă Bălan va fi refăcut şi va fi titular, Steaua va avea la mijloc pe Bourceanu, ultradefensiv, dar cu Prepeliţă, Tănase şi mai ales Tibi Bălan, care ar susţine atacul alături de Tatu şi Mihai Costea.

În cazul în care fostul "student" va lipsi contra Rapidului, forţa de atac a Stelei va slăbi foarte mult. Înlocuitorul lui Bălan va fi Bicfalvi, care nu ajută mai deloc echipa în faza ofensivă, fiind un jucător căruia i se pot da doar sarcini defensive.

În schimb, Rapidul joacă într-un 4-3-3, în care de la mijloc în sus, doar Alexa e cu sarcini aproape exclusiv defensive. Herea şi Teixeira sînt capabili să pună mari probleme pe atac, iar Deac, Surdu şi Pancu formează linia de 3 a ofensivei rapidiştilor.

Astfel, deşi e un meci crucial pentru stelişti, formula de start a roş-albaştrilor, mai ales dacă va lipsi Tibi Bălan, e una care nu dă mari speranţe în ofensivă. Ilie Stan se poate aştepta la realizări doar de la 3 fotbalişti: Tănase, Tatu şi Mihai Costea.

"El, săracul, nu poate mai mult. I se termină contractul la vară, trebuie să plece pentru că nu poate să joace în meciuri cu presiune!"
Gigi Becali, patron Steaua

Steliştii trag de Bălan! Dacă nu se reface, intră Bicfalvi

Echipe probabile:
Steaua: Stanca - Martinovici, Iliev, Geraldo, Brandan - Prepeliţă, Bourceanu, T. Bălan (Bicfalvi), Cr. Tănase - Tatu, M. Costea

Rapid: D. Coman - Rui Duarte, Marcos Antonio,Burcă, Bozovici - Teixeira, Alexa, Herea - Deac, Pancu, Surdu


Tu unde stai la Steaua - Rapid? Alege pe Facebook tribuna si sectorul pentru care ai bilet. Noi iti aratam unde stai tu si unde stau prietenii tai.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
costy81gl
costy81gl  •  24 Octombrie 2011, 18:38

Ce lovitura pentru Iliesta care voia sa bage 10 atacanti si un "portar inaintas" :)

quasar27
quasar27  •  24 Octombrie 2011, 18:11

0-0 obosit si bineinteles ca scuza lor va fi oboseala acumulata in partidele de tot rasul din Europa League. Maxim 3-4 suturi spre poarta de fiecare echipa

merdisos
merdisos  •  24 Octombrie 2011, 14:41

criticu99: Stai ca astea sunt echipele probabile, parca vad ca Mucescu incepe iar cu alde Grigore. Sa-l ia dracu pe Niculae, ca nu i-a putut da 200.000 sa-l tina la Brasov, ala e mai zgarcit pana si decat Copos.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează