FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua negociază cu cel mai controversat fotbalist din Bulgaria! » "BEŢIV, BĂTĂUŞ. ŞI GAY?"

Ivan Ivanov, Ivanov, Steaua
Ivan Ivanov, Ivanov, Steaua

Articol de - Publicat sambata, 13 februarie 2010 00:00

Ivanov a fost tăiat într-un club, s-a ales cu o suspendare pentru consum de alcool şi e bănuit la Sofia că ar avea o relaţie cu portarul lui ŢSKA

Presa de la sud de Dunăre dezvăluie adevăratul motiv pentru care ŢSKA Sofia ar vrea să scape de Ivan Ivanov, fundaşul central pe care şi-l doreşte Stoichiţă la Steaua: "Acest fotbalist a fost implicat în nenumărate scandaluri, a creat nenumărate probleme!". Un jurnalist din Sofia a relatat trei episoade-şocante care l-au avut protagonist pe Ivanov, toate petrecute recent:

1. În noiembrie anul trecut, fostul antrenor al lui ŢSKA, Liuboslav Penev, a suspendat nouă jucători din lot pentru consum de alcool, după ce echipa pierduse în campionat cu Litex, 0-2. Printre cei nouă petrecăreţi s-a numărat şi Ivanov.

2. Ivanov şi portarul Karadzhov, coechipieri, au fost atacaţi de un individ înarmat cu un cuţit, într-un club din Sofia. Fundaşul curtat de Steaua s-a ales cu gamba stîngă tăiată. "Ivan a avut o rană de 15 centimetri!", povesteşte sursa din Bulgaria. Evenimentul a avut loc înaintea Crăciunului trecut.

3. Ziaristul bulgar face o precizare înainte să continue dezvăluirile: "Tot ce am zis pînă acum sînt fapte. Acum urmează un zvon care circulă în lumea fotbalului, un zvon neconfirmat, bineînţeles. Se spune că Ivanov şi Karadzhov ar fi gay! Ei sînt prieteni nedespărţiţi, petrec foarte mult timp împreună, dar scenariul deja existent a fost alimentat chiar de către portar. Karadzhov a apărut în ipostaze tandre cu un bărbat, în nişte poze de pe Internet!".

O altă sursă din Sofia, tot din presă, a precizat că "Ivanov are o relaţie oficială cu un model care face reclamă la o marcă de bere, deci nu e, în nici un caz, homosexual declarat!".

"Ivanov nu ar fi genul de jucător-problemă, dar prietenia lui cu Karadzhov l-a tras mult în jos. Portarul e , fundaşul doar pică în mijlocul scandalurilor"
ziarist bulgar

"E imposibil să-l cumpărăm pe Ivanov, dar am deschis negocierile pentru un împrumut. Am strîns informaţii despre el şi e un fundaş interesant"
Mihai Stoichiţă, antrenor Steaua

"Steaua nu are nici o şansă să-l ia pe Ivanov! Preşedintele de la ŢSKA a refuzat o ofertă de 1,2 milioane de euro pentru el, deci cum ar putea să ajungă în România?!"

Ioan Andone, antrenor ŢSKA Sofia

Cifrele îl recomandă
Ivanov are, la doar 21 de ani, un CV foarte bun. A jucat deja de 5 ori pentru "naţionala" mare a Bulgariei, una dintre partide fiind contra Italiei (0-0), în preliminariile pentru Mondialul din Africa de Sud, joc în care a fost integralist. A fost un om important la ŢSKA pînă în actualul sezon, în care a bifat numai 10 apariţii în campionat.

Ando şi "Lippi" s-au "înţepat"
Ioan Andone şi Mihai Stoichiţă au discutat despre Ivanov imediat după amicalul Stelei cu BATE Borisov (2-0). "Lippi" îl ştia deja pe fundaşul bulgar, despre care a mai vorbit şi acum o lună, cînd l-a considerat "imatur pentru lupta la titlu", şi a rezultat un dialog amuzant:
Andone: "Dacă vrei fundaş central, uite, îl am pe Ivanov. E cel mai bun, n-ai mai văzut aşa ceva!".
Stoichiţă: "Păi, dă-mi-l!".
Andone: "Costă două milioane de euro!".
Stoichiţă: "Cît?! Păi, tu cu mine vrei, mă, să te căpătuieşti?!".
Andone: "Bă, eşti prost? Adică eu nu vreau să iau titlul? Cum să ţi-l dau pe Ivanov gratis, ai înnebunit?".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
alexoid
alexoid  •  11 Iunie 2010, 09:43

betiv si gay? :) bun la shtoia!!!

 •  15 Februarie 2010, 11:11

Daca joaca bine, poate sa fie si hermafrodit. Doar nu va f*** pe voi.

corneliu90
corneliu90  •  13 Februarie 2010, 15:29

Pai inseamna ca se duce la Dinamo.Sa il duca Borcea la Popa de la Caldarusani :))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează