FOTBAL  »  Superliga  »  STIREA 137 / BATE - STEAUA, 20:00, PROTV

"Steaua nu e campioana"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 august 2007 00:00

Antrenorul lui BATE a spus ca ideal ar fi fost sa joace cu Tampere, insa admite ca romanii sint printre putinele echipe din turul 3 care nu au cistigat titlul. Un lucru e clar, BATE Borisov nu asteapta meciul de diseara cu Steaua din postura mielului inainte de Pasti. Un argument in acest sens sint declaratiile oferite Gazetei Sporturilor, prin intermediul ziaristilor de la cel mai important cotidian de sport din Belarus, Pressball, chiar de catre antrenorul principal, Igor Kriusenko.

"Daca ma uit acum pe tabloul turului 3 preliminar al Ligii, varianta ideala pentru noi ar fi fost cu siguranta Tampere. Totusi, nu sint nemultumit ca am nimerit cu Steaua. Una la mina, am evitat forte ca Liverpool, Arsenal, Valencia, Sevilla. A doua, totusi, Steaua este printre putinele echipe din aceasta faza care nu au cistigat titlul intr-un campionat foarte puternic, ci vine de pe locul 2, ceea ce spune ca nu sint chiar de nebatut", a punctat tehnicianul lui BATE.
Kriusenko a laudat apoi trupa lui Hagi. "Daca ma uit la ce traditie au ei in Europa, cred ca respectul ar trebui sa fie total pentru aceasta grupare romana. In plus, stiu ca in ultimii 3 ani au facut rezultate extraordinare in cupele europene si multi jucatori dintre cei care au participat la parcursul bun sint si acum in lot, deci va fi greu", a marturisit Kriusenko.

"E bine ca jucam la Borisov"

Antrenorul lui BATE s-a aratat incintat de faptul ca meciul cu Steaua va avea loc chiar in orasul de unde este echipa sa. "S-a pus problema sa evoluam la Minsk. Nu era deloc bine pentru noi. Asa, aici, la Borisov, vom avea fanii linga noi, va fi atmosfera pe care noi o cunoasteam cel mai bine si asta va fi unul dintre atuurile noastre", a spus Igor Kriusenko.

"Inainte de startul partidei sansele sint de 50-50 la suta. Apoi, la finalul primului meci vom sti de partea cui inclina balanta"

"Un mare dezavantaj este faptul ca turul il jucam acasa. Nu uitati ca le-am eliminat pe Apoel si pe Hafnarfjordur evoluind in deplasare in prima mansa. Mi-ar fi convenit sa debutam cu Steaua la Bucuresti, mai ales ca ei nu prea ne cunosc"
Igor Kriusenko


Saban: " Becali e un clovn"

In primul sau interviu acordat dupa plecarea la Maccabi Netanya, fostul fundas dreapta al Stelei, Klemi Saban, l-a acuzat pe Gigi Becali pentru declaratiile la adresa jucatorilor. "E dreptul patronului sa isi spuna opinia, dar nu sa jigneasca. Becali este un clovn, ii place mereu sa fie in centrul atentiei, aproape de microfoane si de camerele de luat vederi", a spus fotbalistul de 27 de ani la canalul "5a". Saban a jucat la Steaua doar 11 partide intr-un an. (Beno David - Israel)

"Eu nu cred in povestile astea, ca BATE Borisov este mai slaba decit Zaglebie. Trebuie sa-i tratam cu respect si sa luam jocul in serios pentru a nu avea surprize"
Mirel Radoi

"Nu cred ca ne-ar putea trage nimeni la raspundere daca nu vom reusi calificarea, insa daca vom elimina o echipa de talia Stelei, atunci, cu siguranta, vom intra in cartea de istorie a fotbalului din Belarus"
Aleksandr Ermakovici

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează