FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua nu îşi pune speranţe în ASA să-i pună piedică Astrei: "Nu are forţă şi nici motivaţie" + Critici pentru transferurile din iarnă ale roș-albaștrilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 aprilie 2016 16:21

Steaua este la şase puncte în spatele Astrei, cu trei etape înainte de final, şi spera ca formaţia giurgiuveană să se încurce în următoarele meciuri, pentru a mai putea câştiga titlul.

Astra joacă în această etapă pe terenul celor de la ASA Tg. Mureş, iar conducerea Stelei nu crede că echipa mureşeană poate să îi încurce pe giurgiuveni.

"Sper să se încurce Astra, dar e greu. ASA poate să bată acasă, dar este foarte greu. Jucătorii nu au motivaţie. Chiar şi când au avut motivaţie, în semifinalele Cupei României, CFR i-a bătut. Nu au avut forţa să câştige. Oricum nu îmi pun mari speranţe în acel meci", a spus Helmuth Duckdam, preşedintele de imagine al Stelei, la televiziunea sportro.

"Meciul cu Viitoril va fi greu. Avem probleme cu moralul după ultimele două meciuri. În plus sunt jucători cu probleme medicale, iar unii fotbalişti şi antrenorul sunt suspendaţi.

Totuşi trebuie să batem Viitorul, o echipă care nu arată în play-off forma din campionatul regulat. Ne este la îndemână să câştigăm meciul. Avem un lot numeros, iar jucătorii care vor evolua trebuie să arate că merită să fie la Steaua" Helmuth Duckadam

Critici pentru transferuri

Oficialul Stelei a criticat campania de transferuri şi spune că jucătorii aduşi în iarnă nu au confirmat.

"Fiecare campanie de transferuri are riscurile ei. Noi am adus în iarnă cei mai buni jucători din acel moment. L-am adus pe Marica, care din păcate s-a accidentat de două ori şi nu ne-a putut ajuta. Momcilovici era cel mai bun fundaş stânga din Liga 1, dar nu s-a integrat. Nici Bourceanu nu a avut cele mai bune evoluţii şi a făcut şi acea gafă la meciul cu Dinamo.

Nu există campanie de transferuri 100% reuşită, dar cred că nouă nu prea ne-au ieşit transferurile din iarnă", a adăugat Duckadam.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  23 Aprilie 2016, 18:29

Si binenteles si *** care il lauda pe slugoiul hagi, drept cel mai..., cel mai... :))))) O adunatura de prosti care se lauda intre ei in cel mai penibil mod, nici macar nu pot ascunde cat de amestecati sunt in blaturi comune sunt, gesturile, limbajul trupului acestui comic manelist, il da de gol la fiecare vorba.... Cat de penibili pot fi clovni astia din cooperativa blatista :)))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  23 Aprilie 2016, 18:23
Postat de kilimanjaro pe 23 Aprilie 2016, 18:21

***

noi toti speram sa plece la vanzatori de kazane din cupru din piata mare din moscova pe nume Rubin Kazan. Un blatist in minus pentru campioana de paie inseamna automat revigorarea fotbalului si sanse din ce in ce mai mici ca *** sa mai castige inca un campionat bagat cu forta in buzunaru lu becali.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  23 Aprilie 2016, 18:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează