FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua nu scapă de problema siglei! A ajuns în instanță și cu actuala emblemă: "Nu e normal să o poarte"

Actuala siglă a Stelei
Actuala siglă a Stelei

Articol de - Publicat luni, 26 octombrie 2015 20:53

Președintele celor de la Venus București, Robert Țicleanu, contestă actuala siglă a celor de la Steaua, care a fost acceptată de Becali după ce Armata și-a cîștigat în instanță vechea emblemă. 

" Sigla asta e plagiată. Mă refer la ce are Steaua acum, sau FCSB cum e. E sigla pe care ei o merită, adică una plagiată.

Noi am înaintat o plîngere la OSIM. Se judecă, cei de acolo ne-au zis că va dura cam doi ani. A trecut aproape un an de cînd noi am depus asta.

Putem face dovada oricînd că deținem sigla. Avem actele pentru acele mărci. Nu cred că e normal că Steaua are voie să poarte sigla asta acum din moment ce e în litigiu.

Va dura acest proces, nu putem spune deocamdată mai multe. Să vedem" a zis Robert Țicleanu, președintele celor de la Venus pentru GSP.ro.

Sigla celor de la Venus:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (332)
khal_37
khal_37  •  27 Octombrie 2015, 11:33

Apropo! Sa mearga cine la aeroportul Henri Coanda sa-l aduca pe zechs92 ca saracul sta de 3 luni acolo cu un buchet de trandafiri alb-rosii ofilit asteptandu-l pe Yazalde!

khal_37
khal_37  •  27 Octombrie 2015, 11:31

,,Steaua cu cele opt colțuri de pe emblema Stelei semnifică renașterea sau regenerarea în simbolism, iar aceasta se regăsește cel mai des în religii și biserici, având o semnificație celestă. Steaua este formată din două pătrate suprapuse, această configurație reprezentând din cele mai vechi timpuri lumina sfântă. Aceast simbol este strâns legată de apariția pe cer a stelei călăuzitoare cu opt colțuri, care a oferit vizibilitate și îndrumare magilor, până la nașterea lui Isus Hristos. Astfel, detaliul acesta este prezent în majoritatea icoanelor și pe mahramaua Maicii Domnului, iar românii colindă înaintea Crăciunului cu o stea cu 8 colțuri. O altă conotație a noii sigle, o reprezintă cele opt puncte din vârfuri, care reprezintă Universul păzit de îngeri, conform cărților religioase.'' Sa intelegem dupa afirmatiile baiatului de la venus cum ca: ,,Putem face dovada oricînd că deținem sigla. Avem actele pentru acele mărci. Nu cred că e normal că Steaua are voie să poarte sigla asta acum din moment ce e în litigiu''...ca nici in biserici sau cartie religioase este interzisa aceasta sigla??? Ca ei au patentat-o?

decuadi
decuadi  •  27 Octombrie 2015, 10:10
Postat de ottobraun pe 27 Octombrie 2015, 08:01

e identica , puscariasu nu a invatat in bulau ca nu e frumos sa furi?

te-am votat, sa stii. mi-a placut asta. Pai tu ar trebui sa stii mai bine raspunsul.... tac tu nu ti-a zis daca a invatat in puscarie daca e bine sau nu sa furi???

Vezi toate comentariile (332)
Comentează