FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC BRAŞOV 1-0

Steaua nu-şi recuperează jucătorii care au dus greul în meciurile din acest sezon

Tănase (stînga) și Tatu sînt cei mai prolifici oameni ofensivi ai roș-albaștrilor. FOTO Raed Krishan
Tănase (stînga) și Tatu sînt cei mai prolifici oameni ofensivi ai roș-albaștrilor. FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 27 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 26 noiembrie 2011 21:22

Tatu şi Tănase au şanse mici să fie pe teren în Germania, cu Schalke, prezenţa brazilianului fiind incertă inclusiv pentru Derby de România

Steaua va fi oficial eliminată din Europa League dacă pierde întîlnirea cu Schalke, de joia viitoare. La patru zile distanţă merge în Ştefan cel Mare şi îşi complică teribil situaţia şi în Liga 1 dacă pleacă învinsă de pe stadionul rivalei Dinamo. Roş-albaştrii vor juca ambele partide hotărîtoare pentru rezultatul stagiunii cu formule încropite, fiindcă Tănase şi Tatu, cei mai buni oameni ai Stelei de-a lungul sezonului, acuză în continuare probleme medicale.

Dodel e golgeterul echipei, cu 5 goluri înscrise în toate competiţiile, iar brazilianul are cu o reuşită mai puţin. Ei doi au fost şi printre fotbaliştii cei mai folosiţi în etapele scurse din Liga 1. Au cîte 12 meciuri de fiecare şi au mai lipsit pînă acum doar din cauza accidentărilor.

De data asta, leziunile musculare i-au trecut pe tuşă, de unde antrenorii şi doctorul Paligora nu ştiu încă dacă îi pot ridica la timp pentru partidele cu Schalke şi cu Dinamo. Roş-albaştrii se tem şi că forţîndu-i în Germania, joi, le-ar putea agrava accidentările.

Mai ales în cazul lui Tănase, leziunea a fost diagnosticată tocmai pe fondul oboselii acumulate de la startul stagiunii. După Derby de România, "militarilor" le mai rămîn de disputat alte trei partide pînă la finalul anului 2011: două în Liga 1, cu CFR Cluj şi cu Voinţa Sibiu, şi una în Europa League, cu AEK Larnaca.

5 jucători de atac i-au mai rămas Stelei după ce i-a pierdut pe Tatu şi pe Tănase: Mihai Costea, Florin Costea, Rusescu, Nikolici, Tibi Bălan

4 stelişti mai sînt accidentaţi şi nu pot juca: Gabriel Matei, Prepeliţă, Gardoş şi Răduţ. Galamaz poartă o cască de protecţie, din cauza unei fracturi la cap, iar Nikolici are o mască, să-l protejeze tot de o fractură, la nas

Narcis face predicţii la Recurs
Finalul de an dificil al Stelei şi şansele pe care le au roş-albaştrii să mai spere la obiectivele pentru care luptă în acest sezon vor fi analizate la Recursul etapei de Ovidiu Ioaniţoaia alături de Narcis Răducan. Managerul sportiv al Stelei e invitat în emisiunea din seara asta, de la GSP TV, începînd cu ora 22:30. Ceilalţi invitaţi: Marius Şumudică, antrenorul Braşovului, rapidistul Ovidiu Herea şi Vlad Chiricheş, căpitanul de la Pandurii, un fundaş care a semnat deja cu Steaua. Cele mai bune întrebări adresate invitaţilor pe recursul.ro vor fi premiate cu tricouri ale cluburilor reprezentate în emisiune: Steaua, Rapid şi Pandurii.

"Elton avea 32 de kilograme!" :)
Un "11" al celor mai slabi străini achiziţionaţi de Steaua realizat de www.gsp.ro l-a amuzat pe Gigi Becali. Patronul Stelei a comentat la GSP TV numele incluse în echipa transferurilor proaste: "Cu Elton a fost cel mai mare circ. I-am pus să-l cîntărească pe ascuns şi avea 32 de kilograme. Le-am zis să-l mai îngraşe. Numai MM putea să-mi aducă un asemenea fotbalist! Iar de Carlos ştia şi Mourinho. Portughezul i-a zis lui Giovanni că a auzit de mine cînd a citit în presă că ofer 100.000 de euro clubului care mă scapă de Carlos".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
shify
shify  •  28 Noiembrie 2011, 02:20

Oficial, nu sunteti prea informati. Daca Steaua pierde la Schalke, iar Maccabi Haifa pierde si ea la Larnaca, ar ramane tot un punct intre Steaua si Maccabi, plus un meci de disputat pe 14 decembrie, cand Maccabi o intalneste pe Schalke. Asa ca, mai informati-va!

spadacioo
spadacioo  •  27 Noiembrie 2011, 14:33

cum ii ceva de steaua cum se baga in seama si remus raureanu, un lingau si sclav al lui jiji

luciano86
luciano86  •  27 Noiembrie 2011, 04:48

eu m-as multumi sa batem pe Schalke si sa facem egal cu Dinamu... dar mi se pare aproape imposibil...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează