FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Steaua, ofertă oficială pentru încă un jucător! Postul lui Guilherme amenințat de un fundaș de 19 ani

Articol de GSP - Publicat joi, 26 noiembrie 2015 09:07

După ce Rădoi l-a urmărit din tribună la un meci de la Tărlungeni, Bogdan Burlă a devenit oficial o țintă pentru Steaua.

Pentru fundașul stînga de la UTA, în vîrstă de 19 ani, Steaua a făcut deja o ofertă oficială clubului de care fotbalistul aparține, UTA Bătrîna Doamnă, iar dacă răspunsul va fi pozitiv, atunci actele se vor semna în următoarele zile.

Mutarea va fi înregistrată în perioada de mercato din iarnă. Burlă are 16 meciuri în acest sezon la UTA și a marcat 3 goluri, mult pentru un fundaș de bandă.

Celelalte 3 transferuri vin tot din Liga 2

Burlă nu e primul jucător convins de Steaua în această perioadă. Campioana i-a mai luat și pe Doru Popadiuc, Sebastian Chitoșcă și Cătălin Ștefănescu, toți de la Ceahlăul Piatra Neamț. 

Deși Becali a promis că va aduce și jucători de clasă, cele 4 transferuri de pînă acum par deocamdată doar niște investiții pentru viitor. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
red77
red77  •  26 Noiembrie 2015, 13:11
Postat de Eugen Eugenescu pe 26 Noiembrie 2015, 09:30

pe cand transferuri din judeteana ?

macar sa tina nivelul sus sa fie din prima liga de judet !

zizu
zizu  •  26 Noiembrie 2015, 13:10

a mai zis ciobanu ca ia jucatori tiner din romania,ca sa faca super echipa si,ce s a ales de ei?...steaua,becali.....strica jucatorii... in loc sa i invete,sa i creasca,sa i educe,de la inceput li se inoculeaza ideea ca sunt super jucatori daca au ajuns la steaua,sunt scosi pe sticla sa jineasca adversarii,li se baga tot felul de aere in cap si.....ifose ca au ajuns la o...super ecipa si numai simplul fapt ca au ajuns acolo e deajuns...in loc sa fie invatati,educati ca mai au mult de munca,ca trebuie sa fie modesti,sa respecte ptr a fi respectati.....aere tata!

xclx
xclx  •  26 Noiembrie 2015, 09:49

Pentru cei cu mintea scurta: si Gardos de exemplu a venit din liga inferioara. Cat timp au talent si se tin de fotbal nu este nici o problema

Vezi toate comentariile (4)
Comentează