FOTBAL  »  LIGA 1  »  VOR SĂ BATĂ LIDERUL

Steaua pe listă

Articol de GSP - Publicat marti, 08 aprilie 2008 00:00

Directorul sportiv al bistriţenilor, Ioan Horoba, a afirmat că Gloria va încerca să învingă Steaua. "Este un meci foarte greu, pentru că Steaua e Steaua şi acum e şi pe val. Sper totuşi că-i vom împiedica. Nu mă interesează cine ia titlul. Noi vom încerca să cîştigăm împotriva oricui şi începem cu Steaua. Cred că banii pe care îi oferim noi sînt suficienţi pentru efortul pe care jucătorii îl vor depune la acest meci, deci vom spune NU celor care vor încerca să ne stimuleze", a punctat Horoba.

Playtech: BOMBĂ! Frații Dedeman au spart banca. Au dat 58 de milioane de euro pe o nouă afacere neașteptată


Comentarii (4)
 •  08 Aprilie 2008, 11:34

Desi sunt stelist am o dorinta ca titlul sa ajunga si in provincie,dar nu la o echipa precum cfr care nu merita nici locul 2 pentru reprezentatia avuta in Europa.Macar Steaua,Dinamo,Rapid,Bistrita,Otelul au jucat cat au putut,au incercat.Cei de la CFR nu stiu de onoare,de respect fata de suporteri,de fotbalul romanesc,ba mai au si tupeul sa apara in presa sa spuna ca nu-i intereseaza cupa Uefa.Pe cei de la cfr ii intereaza faptul ca joaca in ROMANIA?

 •  08 Aprilie 2008, 10:22

M**U**I**E Gloria Bistrita.

 •  08 Aprilie 2008, 03:37

Foarte ciudat, ati progresat mult baieti; eu scriu "mica lume a miticilor si becalilor" si in text apare ..."stimati bucuresteni". Asta da libertate de exprimare...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează