FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA 0-1

Steaua pierde doi jucători » Martinovici s-a accidentat stupid, Prepeliţă a fost secerat de gazon!

Martinovici a suportat greu accidentarea din meciul cu U Cluj. +4   FOTO
Martinovici a suportat greu accidentarea din meciul cu U Cluj.

Articol de GSP - Publicat marti, 13 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 12 martie 2012 22:09

Fix 100 de secunde a rezistat aseară pe teren Novak Martinovici! Sîrbul s-a accidentat stupid, după ce s-a încăpăţînat să urmărească o "diagonală" trimisă total aiurea de Geraldo. Martinovici a ieşit în afara terenului, a sărit după mingea trimisă de portughez, iar în momentul în care a aterizat pe glezna stîngă s-a prăbuşit pe teren de durere. Cel mai probabil, sîrbul are entorsă şi va fi indisponibil minimum două săptămîni.

Fundaşul dreapta sîrb a suferit o entorsă la glezna stîngă după ce a urmărit o minge care oricum ieşise de pe teren.

Ghinion teribil: s-a rupt şi Prepe
Stan a decis să mute cu Bicfalvi şi să-l treacă pe fostul oltean Prepeliţă pe postul de fundaş dreapta. Asta pentru că antrenorul a decis să nu-l includă pe Dănănae în lotul de 18, ci doar un singur fundaş, dar central, pe bulgarul Iliev. Ghinionul i-a urmărit însă pe stelişti: Prepeliţă s-a accidentat şi el în minutul 16, după un duel aerian cu Adrian Cristea şi a fost înlocuit cu Iliev.

Şi gazonul i-a rupt
Accidentările steliştilor s-au produs şi din cauza suprafeţei de joc. Gazonul a cedat încă de la încălzire, arătînd ca un adevărat cîmp de cartofi. Martinovici s-a rupt cînd a aterizat pe iarba artificială de la marginea terenului, iar lui Prepe i-a rămas genunchiul blocat după ce a căzut pe gazonul foarte prost.

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Machado huiduit

Fostul jucător al Universităţii, Gabriel Machado, a avut parte de o primire ostilă, aseară, la Cluj. La ultimul său meci în tricoul "şepcilor roşii", cel cu CS Mioveni (2-2), de la finalul anului trecut, atacantul brazilian le-a arătat semne obscene spectatorilor de la tribuna I. Chiar dacă şi-a cerut ulterior scuze, Machado nu a fost iertat de fanii Universităţii, care l-au huiduit copios aseară.

Enervat de Rusescu!
Statutul de golgeter al echipei nu-l apără pe Rusescu de nervii lui Ilie Stan. Raul a fost stelistul pe care antrenorul l-a certat cel mai des înainte ca tocmai el să deschidă scorul. Stan i-a reproşat mai ales că nu rămînea avansat şi cobora prea des spre mijlocul terenului.

Clujenii iritaţi de Tudor

Prestaţia "centralului" Alexandru Tudor nu a fost pe placul gazdelor. Tehnicianul Ionuţ Badea a izbucnit nervos la adresa arbitrului în startul reprizei secunde, cînd Hoban a fost oprit dintr-o cursă spre poarta lui Tătăruşanu, pentru un fault la Florin Costea. În prealabil, Tudor a lăsat jocul să continue la un duel asemănător între Dorinel Popa şi Tatu, din care mingea a ricoşat la Bourceanu, care a avut o şansă mare de a marca.

”Pîrvulescu, transformat în oaie”
Galeria lui U l-a taxat pe Paul Pîrvulescu pentru că el s-a declarat dinamovist înainte să semneze cu Steaua. "Cîine declarat pînă la moarte, deghizat în oaie peste noapte", au scris fanii pe un banner. Fanii alb-negrilor sînt înfrăţiţi cu "cîinii" şi chiar s-au susţinut reciproc la unele meciuri. Ultraşii au avut un mesaj şi pentru Federaţie: "FRF egal RMGC egal mizerie". Stewarzii au încercat să-l confişte, dar s-au retras de teama unei altercaţii cu suporterii.

Clujenii apreciază ”mitică la brutărie”:)

Galeria lui U a afişat un banner pe care a scris "facebook.com/miticalabrutarie". Contul de pe facebook a fost creat de Gazeta Sporturilor şi pînă aseară existau 550 de persoane care-l apreciau. Ultraşii clujeni au şi scandat de mai multe ori, pe parcursul jocului, împotriva preşedintelui LPF, alături de stelişti. Acestea au fost singurele momente în care ultraşii rivali au făcut front comun. Alt banner amuzant: "Mitică « Şumudică".

INBOX
- Imediat după startul reprizei secunde, Raul Rusescu a solicitat băncii tehnice o pereche de mănuşi, temperatura scăzînd uşor sub 0 grade Celsius în repriza secundă.
- Claudiu Niculescu a solicitat o lovitură de la 11 metri în minutul 61 după un duel cu Chiricheş. Atacantul Universităţii a susţinut că a fost împins în încercarea sa de a relua mingea din "foarfecă" pe spate.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (19)
valah.redandblue
valah.redandblue  •  13 Martie 2012, 11:15
Postat de qwerty007 pe 13 Martie 2012, 04:49

Pai cand la noi se infiinta kfr-ul si isi dadeau ungurii cu stangu' dreptu' la fotbal,Tesla ala facea min uni ce noi nici astazi nu suntem in stare sa le realizam.

Ce bati campii la greu. Ce drepturi aveau romanii in imperiul Austr-ungar in 1907? Aveau dreptul sa infiinteze romanii un club de fotbal _ Hai ca ai trecut la literatura SF. Credeam ca esti un tip open mind dar tu ai trecut vad deja la SF. Cu cine tineai la fotbal acum 15 ani_

terminatorul2
terminatorul2  •  13 Martie 2012, 10:39
Postat de danut1971 pe 13 Martie 2012, 10:15

asa patesc blatistii se accidenteaza ai bate dumnezeu .RUSINE BLATISTILOR

Bine bai alergicule.

danut1971
danut1971  •  13 Martie 2012, 10:15

asa patesc blatistii se accidenteaza ai bate dumnezeu .RUSINE BLATISTILOR

Vezi toate comentariile (19)
Comentează