FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua plăteşte regeşte: "Cîştig ca la o echipă mare din Rusia"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 martie 2013 18:02

Antrenorul Stelei, Laureniu Reghecampf, nu se gîndeşte la plecare, deşi s-a vehiculat cum că în vară ar fi decis să îşi dea demisia.

"Pe mine mă interesează să c]ştig campionatul, să mă calific în Champions League, mă interesează să rămîn la Steaua, nu m-am gîndit niciodată să plec, să mă duc la altă echipă. Am început ceva şi voi duce acest lucru la capăt, bineînţeles dacă voi fi dorit. Am destule provocări.

Din punct de vedere al banilor, nu mă interesează, cîştig foarte bine la Steaua, deci n-am niciun motiv să plec. Nu au cum să-mi dea mai mult, cîştig foarte, foarte bine, cîştig exact cît aş putea cîştiga la o echipă mare din Rusia. Nu mă interesează. În momentul în care mă calific şi joc în Champions League nu mai am nevoie să mă duc la o altă echipă", a spus Reghecampf, la DigiSport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  12 Martie 2013, 10:32

Daca facem calculul intre contractul inregistrat la Liga si ce spui tu , inseamna ca e vorba de bani negri si deci de evaziune fiscala ! Oricum asta se intampla la toti angajatii lui Becali !

alexandru_p
alexandru_p  •  11 Martie 2013, 20:51
Postat de alpin pe 11 Martie 2013, 19:55

Poate din pariuri clandestine!!! Ca salariu, nu cred ca are un sfert din ce primeste Dorinel Munteanu la ultima clasata din Rusia.

are bonusuri de performanta babane, stai linistit. lasa'l pe dolarel sa faca parai acolo la rusnaci .. reghe vrea sa mai ia trofee, sa joace prin europa. asta e diferenta dintre un antrenor mare cu mentalitate de invingator (reghe, dan petrescu) si unul care a luat un campionat pe blat, a strans fix 0 puncte in europa din 6 meciuri si acum incearca sa scoata de la retrogradare o echipa din rusia.

daniels7714
daniels7714  •  11 Martie 2013, 20:41
Postat de andrei_30 pe 11 Martie 2013, 18:07

Dupa doua infrangeri lasa ca are grija gigi sa te trimita in Rusia. Apoi revine in forta Stoichita.

Ar trebui sa va platiti jucatorii , antrenorii si dupa aceea sa vb de altii ...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close