FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua poate încasa cel mai mare pot pe care l-a avut vreodată o echipă din Liga 1!

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2015 01:00

Steaua află în ceva mai mult de 40 de zile dacă se poate îmbogăţi pe termen scurt sau, dimpotrivă, dacă își periclitează independenţa financiară.

În cazul în care campioana pierde în Ligă în primul tur preliminar în care intră, va fi out definitiv din Europa și se va alege cu numai un sfert de milion de euro, dar dacă ajunge în grupele UCL, va încasa cel mai mare pot pe care l-a avut vreodată o echipă din Liga 1.

În ediția tipărită de astăzi a Gazetei sau în varianta online, pe platforma digitală, ai toate calculele despre ce urmează pentru roș-albaștri, care sînt sumele pe care le pot cîștiga, cel mai bun și cel mai prost scenariu din punct de vedere financiar.

Alte subiecte din ediția tipărită de azi:

✓A 44-a ediție în 99 de ani » Începe Copa America, cea mai veche competiție continentală. Tot ce trebuie să știi despre evenimentul din Chile

✓Rădoi și-a adus preparator fizic cu un CV impresionant » Bölöni: "E mult peste ce are România!"

✓Riscă să piardă echipa! Doi dinamoviști refuză prelungirea contractelor

✓Președintele federației nord-irlandeze, Jim Shaw, 70 de ani, e optimist: "Vreau victorie, dar și un egal ar fi bun"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
1035504319811062
Romeo Daniel  •  11 Iunie 2015, 11:35

Gresit !!! NU STEAUA !!! Becali poate incasa cel mai mare pot ! Steaua este pomul din care culege Becali an de an fara sa investeasca. A anuntat 7-8 jucatori la sfarsitul campionatului ... rog sa urmariti cu atentie cati dintre cei 7-8 anuntati vor face parte din echipa Stelei sezonul viitor ! Pentru mine este destul de clar de cativa ani cum procedeaza Becali. In fiecare an 'aburea' suporterii ca va investi si ca va aduce cei mai buni jucatori si cauta doar liberi de contract sau aducea de la retrogradate. Acum vad ca este greu sa ia si liberi de contract(CERNAT) asa ca ma astept sa aduca cu imprumut de la Gloria Buzau :-))

alexbibirica1
alexbibirica1  •  11 Iunie 2015, 10:50

murdaru acesta de patron stelist ... a mintit in legatura cu transferarea jucatorilor : budescu , de amorim , tade , tamuz , texeira , cernat ,veselovski ... cred ca a vrut doar sa-i motiveze stiindu-i dornici sa mearga la o echipa la care-si vor lua banii ,cu scopul de a-si apara corect sansele si sa incurce asociatia sportiva a arbitrilor "ardealul lucrului bine facut" din tg mures !

alexbibirica1
alexbibirica1  •  11 Iunie 2015, 10:20
Postat de ronnie78 pe 11 Iunie 2015, 10:12

Cred ca Becali nu vrea sa cumpere jucatori noi si scumpi, asteapta chilipiruri, d-astia fara contract...Vrea milioane fara sa bage mai nimic. Nu ca nea Vali ar fi vreun as pe transferuri. Cu Hamza ne-am cacait pana l-au luat bulgarii, anu trecut. Pai Ludogoret aveau numai brazilieni mingicari si noi pe Sanmartean de 83 de ani si un pic. Anu asta atacam liga cu Tosca, Guilherme, Neagu, Rapa, Cojocaru, Enceanu si Valceanu. Cica pe Enceanu si Valceanu ii aseaza Mirel unu peste altu sa faca de un mijlocas cu talie:))) Marfa!

iar ne trezim cu d'alde parpas , tall , grzelack ... + neicanimeni d'astia din romania , gen rares enceanu

Vezi toate comentariile (38)
Comentează