FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Steaua poate rata două transferuri importante: "Ni s-au cerut sume prea mari"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 22 ianuarie 2015 22:34

Steaua a transferat în această iarnă doi jucători, Rareş Enceanu şi Gabi Tamaş, dar poate rata alte două transferuri.

În această perioadă de mercato steliştii au negociat pentru Alexandru Creţu şi Mihai Roman II, dar Valeriu Argăseală a declarat că cele două cluburi cer prea mulţi bani pentru cei doi jucători.

"Nu am mai negociat pentru Creţu şi Roman II. De la CSMS Iaşi şi Pandurii ni s-au cerut sume prea mari pentru Liga 1, sume nerealiste pentru valoarea jucătorilor. Cînd se stabileşte suma de transfer a unui jucător trebuie să se ţină cont de valoarea lui actuală, nu la ce ar putea fi.

Cei care vînd jucători vor să-şi asigure bugetul prin vînzarea unor fotbalişti, dar nu se poate aşa. Trebuie să se ţină cont de ce oferă jucătorul în momentul ofertei", a spus Argăseală la DigiSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (192)
chronic
chronic  •  23 Ianuarie 2015, 13:16
Postat de dineo pe 23 Ianuarie 2015, 09:38

pai voi cand vindeti , nu cereti mult , mai sluga ordinara ?

rhuptule in anhus, jucaotrii nostri joaca in UCL, EL, si sunt titulari la nationala....normal ca au alta cota. si tot timpul cand vinzi afara vinzi mai scump.

dineo
dineo  •  23 Ianuarie 2015, 09:38

pai voi cand vindeti , nu cereti mult , mai sluga ordinara ?

stelistu.batran
stelistu.batran  •  23 Ianuarie 2015, 09:03

HA HA HA!!! sume prea mari? 100k, 200k, de Euro ??? ha ha ha,,, vor performanta si se K.ca pe ei la cativa eurocenti. De fapt Galca e si el tot un sclaaav ai ciocoiului la fel ca Stoichita, Cartzu si altii care s-au lacomit la pumnul de arginti ai puscariasului. Echipa asta nu e Steaua, n-a fost niciodata altceva decat jucaria si fabrica de bani ai escroooocului. Bine ca le-au luat stema si sper si numele. Ne faceau toti oi, etc. din cauza nemernicului. Pacat ca o sa iasa din puscarie, mi-ar place sa nu mai iasa niciodata de acolo intreg.

Vezi toate comentariile (192)
Comentează