FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Steaua pregăteşte noi transferuri pentru grupele Ligii Campionilor: "Avem nevoie de jucători"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 01 august 2014 22:37

Deşi pînă la plecarea lui Reghecampf de la Steaua problemele de lot ale roş-albaştrilor nu prea existau, acum au început să apară, o dată cu transferurile din această vară.

Este binecunoscut faptul că formaţia din Ghencea are un prim "11" redutabil, însă banca de rezerve numără aproape de fiecare dată numai jucători sub 21 de ani şi fără experienţă.

Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a declarat că steliştii sînt obligaţi să mai transfere jucători pentru a participa în grupele Ligii Campionilor şi dă cîteva nume în acest sens.

"Ne gîndim să completăm acest lot şi cu alţi jucători pentru a participa în grupele Ligii Campionilor. Cu Costin Lazăr nu am avut nici o discuţie. Sîntem interesaţi de fotbalişti români care să se plieze pe jocul Stelei.

Au fost discuţii cu Luchin, cu Pandurii pentru Breeveld şi continuăm să le avem. Rezultatele depind de negocieri, nu de calificarea în grupele Ligii", a declarat Valeriu Argăseală pentru sptfm.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (51)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 August 2014, 02:06
Postat de rossonero.bucharest pe 02 August 2014, 03:18

Rossonero - Rougenoir - Rotschwarz - Rosunegru asta va fi denumirea echipei si reflecta exact denumirea culorilor Rossonero va fi denumirea principala Dar deunumirea Rosunegru poate fi tradusa dupa modelul Steaua Rosie Belgrad in toate limbile - ca mascota va fi vulturul capitalei si un tricou in dungi orizontale rossonero

si sa nu uiti sa iti scoti si un buletin cu dungi... oblice..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 August 2014, 02:05
Postat de rolololol pe 02 August 2014, 10:26

ieftin(gratis) si bun HĂĂĂĂ HĂĂ HĂ

.)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 August 2014, 02:05
Postat de valiza.epo pe 02 August 2014, 07:51

Noi transferuri?!? Da' ce, au mai fost si altele?!?

corect. nu cred ca vor mai fi. in plus, mai degraba cred ca vor mai.. pleca unii si altii...

Vezi toate comentariile (51)
Comentează