FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua pregăteşte o superpetrecere de titlu: "Închiriem o piaţă să ne bucurăm cu fanii"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 01 mai 2013 19:51

Steaua aşteaptă să devină matematic campioană şi apoi va începe marea petrecere. Mihai Stoica a promis că se va închiria o piaţă pentru a sărbători alături de fani.

"Aşteptăm să devenit matemtic campioni şi începem seria petrecerilor. Nici romanii nu se bucurau cum ne vom bucura noi. Vrem să închiriem o piaţă şi să celebrăm cu fanii. În primul rînd este titlul lor.

Niciodată nu o să uit ce atmosferă au făcut. Vrem şi un autobuz fără acoperiş. Am vorbit cu Dragomir şi decernarea trofeului se va face la meciul cu Braşov", a spus Mihai Stoica la Fanatik Show de la DigiSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
haideusicfr
haideusicfr  •  02 Mai 2013, 10:33

Ionela Prodan a *sarbatorit* deja.Cautand ieri seara meciul Barcelona =Bayern am dat peste inca un *episod* din *familia Reghe*.Erau in padure undeva in *state* iar marea cantareata era afumata bine. Canta de una singura si plangea.In timp ce *ginerica( americanul) prajea pui .Anei Marii ii *trebuiau* manele. Mai ca regreta ca nu=l are aproape pe *Salam*. Sublim.... Acuma nu mai stiu de cand a fost filmul ,dar unii o tin tot intr=o petrecere. Si tipete si vaicareli...

sundnace_nr_one
sundnace_nr_one  •  02 Mai 2013, 00:31
Postat de pe 02 Mai 2013, 00:28

tigansubacoperire, o sa ai o mare surpriza!

oaie proasta ai descoperit butonuul log out ?

sundnace_nr_one
sundnace_nr_one  •  02 Mai 2013, 00:30
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

oaie

Vezi toate comentariile (28)
Comentează