FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua riscă să rămînă fără apărare!

Articol de - Publicat duminica, 14 decembrie 2008 00:00

"Roş-albaştrii" au şanse mari să rămînă fără fundaşi, dacă vor da curs ofertelor de transfer apărute recent pentru jucătorii săi.

Rada este foarte aproape de a semna cu FC Vaslui, în timp ce Goian are oferte din Anglia şi Rusia. Bologna s-a declarat şi ea interesată de serviciile lui Ghionea, iar patronul Stelei ar putea renunţa la aceşti jucători din cauza crizei financiare.

Steaua s-ar baza în centrul apărării doar pe căpitanul Mirel Rădoi şi pe Eugen Baciu, rămînînd fără o rezervă pentru acest post. Dacă partea dreaptă este una solidă, acolo luptîndu-se pentru postul de titular George Ogăraru şi polonezul Pawel Golanski, pe stîngă Petre Marin, ajuns la 35 de ani, este singura opţiune a vicecampioanei.

13 goluri a primit Steaua în acest tur de campionat, avînd cea mai bună apărare alături de Dinamo, FC Braşov şi CFR Cluj

SOLUŢII DE AVARIE

Alexandru Iacob (19 ani) şi Alexandru Tudose (21 ani) ar putea reprezenta soluţiile "gratuite" pentru echipa din Ghencea. Iacob se află în acest moment la Steaua II, în timp ce Tudose evoluează în prima ligă la Gloria Buzău. Cei doi sînt printre cei mai buni apărători de vîrsta lor din ţară.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (16)
 •  14 Decembrie 2008, 18:33

Cea mai buna aparare din Liga I este alcatuita din arbitri, brichete si valize ! Beeeeee !

 •  14 Decembrie 2008, 16:46

Da, accentul trebuie pus pe tineri. Sa lasam fitzele astea cu strainii de duzina la Steaua si sa construim o noua echipa bazata pe tineri. Sacrificam acest campionat(sa i-o spuna cineva si lui JIJIgodia aia) si apoi la anul sigur defilam pentru ca asta este spirituL STELEI. Echipa trebuie reconstruita din temeli pt ca actuala generatie nu mai are motivatie. toti viseaza transferuri afara!!

 •  14 Decembrie 2008, 16:39

Sa vina toti tinerii ! Iacob si Tudose in locul lui Ghionea si Goian. Nu sunt sigur ca Tudose ar face fata, dar merita incercat. Sunt tineri, vor creste. E singurasana ca echipa asta sa ajunga departe. Sa se bazeze pe tineri. Sa mai vina acum vreo 2 jucatori ca si Curtean, si apoi fara transferuri echipa va merge foarte bine. In cativa ani ar putea trece de grupele UCL.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează