LIGA 1  ·  STEAUA

Steaua scade din pretenţii: "E bun şi un milion!"

Latovlevici are şanse mari să devină coechipier cu Bănel Nicoliţă.
Latovlevici are şanse mari să devină coechipier cu Bănel Nicoliţă.

Articol de - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 ianuarie 2012 21:52

Steaua s-a răzgîndit şi l-ar lăsa pe Latovlevici în Franţa pentru mai puţini bani, dar Saint Etienne s-a enervat din cauza pretenţiilor impresarilor.

Latovlevici aşteaptă cu sufletul la gură fiecare zi din negocierile purtate de Steaua şi de Saint Etienne pentru transferul lui în Franţa. Afacerea i-ar tripla salariul de 120.000 de euro. Verzii au făcut un pas înapoi cînd au auzit preţul pe care l-a cerut Becali, 1,5 milioane de euro, şi n-au mai trimis nici o ofertă pentru jucător. "Am cerut atît ca să iau măcar un milion!", a justificat patronul roş-albaştrilor care-i sînt noile pretenţii.

Dar tranzacţia a rămas complicată din cauza implicării pe care o au impresarii. Steaua l-a mandatat pe Traian Gherghişan să negocieze în numele ei. E acelaşi agent care l-a dus şi pe Nicoliţă la Saint Etienne şi prin intermediul căruia a şi apărut propunerea pentru Latovlevici. Dar Florin Iacob, reprezentantul fundaşului, ar fi solicitat şi el un comision.

"Nu e adevărat că eu tergiversez transferul lui Latovlevici! Eu încă aştept să fiu chemat la negocieri pentru transferul jucătorului, deci cum aş putea să tergiversez ceva?!" (Florin Iacob, impresar)

"Pentru ce să ia Florin Iacob 50.000 de euro? OK, îi dădeam 50.000 de euro lui Victor Becali, dar ne foloseam de relaţiile lui" (Gigi Becali, patron Steaua)

300.000 de euro a plătit Steaua pentru Latovlevici cînd l-a adus de la Timişoara şi acum vrea să obţină un profit de peste 300 la sută în urma vînzării luiO româncă din Spania a fost obligată de soțul și socrii ei să se prostitueze. Îngrozitor ce îi făceau dacă nu aducea zilnic 300 de euro
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Champions League
Manchester City - Lyon
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1