FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua scapă de golgeterul grec! » Kapetanos e ca şi transferat la AEL Limassol

Articol de GSP - Publicat marti, 28 decembrie 2010 00:00

Mihai Stoichiţă, fostul antrenor al Stelei, e pe cale să îşi întărească actuala echipă, AEL Limassol, cu unul dintre cei mai buni jucători ai "roş-albaştrilor" din ultima perioadă.

Intrat în dizgraţie în Ghencea, Kapetanos ar putea lucra din nou cu Stoichiţă. "Am vorbit şi cu Becali şi Argăseală pentru Kapetanos. În cazul său, mai rămîne de stabilit doar salariul, dar trebuie să mai vorbesc şi cu preşedintele meu. AEL e o formaţie precum Rapid, foarte iubită în Cipru. Obiectivul meu e o  clasare între primele trei locuri sau cîştigarea Cupei. Nu ştiu dacă mai iau şi alţi jucători din România, dar aş fi interesat şi de Mărgăritescu, Bilaşco şi Onofraş", a spus Mihai Stoichiţă la sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
codrinus
codrinus  •  28 Decembrie 2010, 14:40

singurul care tb sa plece e lacatus,nu are nici o treaba cu antrenoratul..nu stie sa aseze jucatorii in teren..dintr-o echipa care juca fotbal cand antrenor era piti sau dumitrescu,acuma cu laca steaua a ajuns sa joace bambilici...pacat de lotul bun de jucatori care il avem dar pe care antrenorul nu stie sa ii puna in valoare

ebonyc
ebonyc  •  28 Decembrie 2010, 12:04

Becali a scapat de Kapetanos, Steaua l-a pierdut.

yubytu
yubytu  •  28 Decembrie 2010, 11:26

Bun grecul, sper sa ajunga "mare" a ajutat mult Steaua, destul de multe meciuri castigate in min 90+, zeci de punte, bravo KAPE, imi pare rau ca pleaca, putea juca Steaua 4 4 2 si pe final sa "traga" tare cu KAPE in teren, dar ce stiu eu, Laca e antrenor. Vindeti-l si pe Motan si-mi "cumpar caine".

Vezi toate comentariile (3)
Comentează