FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua scapă de jucătorii pe care nu-i mai vrea » Doi înapoi la Urziceni!

Articol de , - Publicat marti, 04 ianuarie 2011 00:00

Onofraş şi Laurenţiu Marinescu vor merge la Unirea, care l-ar mai vrea şi pe Bilaşco, declarat însă netransferabil

Steaua trimite la Urziceni jucători pe care acum patru luni se lăuda că i-a cumpărat, tot de acolo! Unirea i-a cerut împrumut pe Onofraş, pe Laurenţiu Marinescu şi pe Bilaşco, în contul unei datorii pe care roş-albaştrii o aveau, în urma transferului lui Gardoş în Ghencea, la echipa Concordia Chiajna, cu care ialomiţenii au fuzionat în această iarnă.

"Bilă" a rămas titular
Bucureştenii sînt dispuşi să renunţe doar la primii doi, dar nu şi la Bilaşco. Atacantul a devenit extrem de important pentru Lăcătuş, o dată cu despărţirea de Kapetanos. "Bilaşco şi Galamaz sînt netransferabili, din punctul meu de vedere!", a explicat antrenorul. "Bilă" e, în acest moment, singurul vîrf de careu din lotul roş-albaştrilor.

Nu puteau pleca la altă echipă
Onofraş, 31 de ani, şi Marinescu, 26 de ani, amîndoi folosiţi rar în tur, nu pot juca pînă la sfîrşitul sezonului pentru alt club decît Steaua sau Unirea. Ambii şi-au epuizat cele două legitimări anuale la care au dreptul, potrivit regulamentului. Marinescu a fost singurul dintre cei aduşi de la Urziceni, care a semnat un acord pe cinci ani, nu pe trei ani, cum au făcut ceilalţi şase colegi care s-au transferat o dată cu el. "E tînăr şi foarte valoros", credea Becali atunci.


130.000 de euro e datoria pe care o are Steaua la Chiajna în urma transferului lui Gardoş

1 meci a prins Onofraş în tricoul Stelei, iar Marinescu 6. Nici unul dintre ei nu a marcat vreodată pentru roş-albaştri

"Datoria către Chiajna e de vreo 20.000 de euro, nu de 130.000 de euro! Am vorbit cu primarul de acolo şi ne-am înţeles"
Gigi Becali, patronul Stelei


L-au dat afară şi pe Anghelov
Ziua de ieri a mai consemnat o plecare de la Steaua. Stanislav Anghelov a primit o foaie, din partea clubului, care îi dă dreptul să se transfere gratis oriunde. Gigi Becali a explicat motivul: "Avea salariu mare, nu voiam să-l mai plătesc". Bulgarul de 32 de ani, mijlocaş central, a venit pe vremea lui Piţurcă, dar a jucat puţin. "Ne-am despărţit prieteni, băiatul şi-a luat toţi banii înainte să plece", a comentat Gigi Becali.

Lăcă plînge după Wesley
Marius Lăcătuş nu şi-a luat gîndul de la Wesley, de la Vaslui. "I-am zis lui MM că mi-ar plăcea un mijlocaş ofensiv ca Wesley", a povestit antrenorul. El spune însă că nu-l va cere pe brazilian cu orice preţ: "Nu vreau să insist pentru nici o achiziţie, indiferent de numele jucătorului!".

Caramarin urmăreşte adversarele
Noul antrenor secund al Stelei, Gabriel Caramarin, o să aibă atribuţii de scouter. "Am vorbit cu MM despre Caramarin, am ajuns la concluzia că avem nevoie de un om care să urmărească adversarele noastre", a declarat Lăcătuş. Fostul mijlocaş de la FC Naţional a comentat: "Pe 5 ianuarie mă întîlnesc cu MM şi stabilim exact care vor fi sarcinile mele. Sînt încîntat să lucrez cu Lăcătuş, cu care am şi jucat la Naţional!".

Stoichiţă rîde de Piţurcă
Mihai Stoichiţă, pe care Victor Piţurcă îl considera "lipsit de personalitate" atunci cînd antrena Steaua, şi-a adus aminte ieri că "m-am bătut la titlu cu Parpas şi cu Jelev, deşi toată lumea mi-a sărit în cap cînd am adus aceşti jucători. În schimb, în vara trecută s-au făcut investiţii mari, şi totuşi echipa n-are deloc un sezon strălucit!".

Inbox

- Becali l-a atenţionat pe Lăcătuş: "Sînt patron, deci pot să dau afară orice jucător, în orice moment!".
- Gardoş a mai descoperit un avantaj în faptul că joacă la Steaua: "De cînd m-am transferat în Ghencea m-am apucat să citesc cărţi".
- Bonfim e de partea patronului Becali: "El dă banii, deci poate să spună absolut orice vrea despre echipă şi despre noi!".
- Gigi Becali crede că Steaua ar fi arătat mult mai bine cu Piţurcă: "Făcuse tiki-taka, cu Dorel Stoica, cu Păcurar. Avea un stil frumos echipa".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
costin77
costin77  •  04 Ianuarie 2011, 10:43

Mare greseala daca se renunta la Marinescu , care dupa parerea mea este unul dintre cei mai buni mijlocasi de creatie din tara. Dupa ce ca ducem lipsa de astfel de jucatori , cei care ridica un pic capul sunt marginalizati de cei asa zisi "meseriasi" , si aici marefer la antrenorii de doi bani pe care ii avem in romania. Sper ca in cele din urma Marinescu sa ramana si sa i se dea sansa de a demonstra ca este un fotbalist foarte bun. Succes

valah
valah  •  04 Ianuarie 2011, 09:17

marinescu merita o sansa in plus. baiatul poate fi un mijlocas central de calitate, vezi meciurile unirii contra celor de la zenit st petersburg

luminisiumbre
luminisiumbre  •  04 Ianuarie 2011, 09:16

Marinescu este un juctor bun, in orice caz peste multi alti jucatori de la Steaua ( nu dau nume, noi stelistii ii stim ). Insa cu antrenori gen Lacatus si conducatori gen Fecali, care agreaza antrenori gen Lacatus, nu se poate face performanta

Vezi toate comentariile (6)
Comentează