FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua schimbă liniile » Altă faţă în retur, iar 5 jucători din echipa-tip au şanse mari să plece din vară

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 31 ianuarie 2015 18:16

Steaua a făcut doar 4 transferuri în această iarnă, însă trei dintre ele sînt printre cele mai importante din Liga 1. 

Roş-albaştrii i-au adus pe Tamaş, Guilherme, Ţucudean şi Enceanu, iar cel puţin doi dintre ei vor deveni din retur oameni de bază cel mai probabil.

Tamaş şi Guilherme le vor lua locul lui Szukala plecat la Al Ittihad şi lui Lucian Filip, care a fost o soluţie provizorie pentru postul de fundaş stînga, unde Latovlevici, aflat în ultimele 6 luni de contract, nu a avut evoluţii prea bune în acest sezon.

Campioana României a adus dublură pentru aproape fiecare post, singurul care mai trebuie e de acoperit este cel al lui Lucian Sînmărtean, care şi el a părăsit echipa. Steaua îl vrea pentru acel post pe Filipe Teixeira, mijlocaş aflat sub contract cu Petrolul.

Lato trecut pe linie moartă

Aducerea lui Guilherme confirmă cel mai probabil faptul că Iasmin Latovlevici nu-şi va mai prelungi contractul cu Steaua, iar în vară va pleca liber de contract.

Roş-albaştrii mai au acolo încă două variante pe lîngă cei doi. Lucian Filip şi Alin Toşca pot juca fără probleme pe acel post, primul fiind chiar omul de bază al campioanei în turul campionatului în banda stîngă.

Încă 5 ar putea pleca în vară

Din echipa tip a Stelei pentru retur, cel puţin 5 jucători au mari şanse să plece în vară.

Giedrius Arlauskis şi Andrei Prepeliţă sînt în ultimele 6 luni de contract, iar campioana încă nu a reuşit să ajungă la o înţelegere cu ei.

De asemenea, lui Bourceanu şi Raul Rusescu le vor expira împrumuturile de la Trabzonspor şi Sevilla şi e greu de crezut că vor mai putea prelungi pentru încă un sezon.

Cristi Tănase e mai aproape ca oricînd de despărţirea de Steaua după ce a primit o hîrtie din partea conducerii şi poate pleca la orice echipă care plăteşte 1,5 milioane de euro.

Cum poate arăta Steaua în retur:

Arlauskis - Papp, Tamaş, Varela, Guilherme - Prepeliţă, Bourceanu - Chipciu, Rusescu, Tănase - Keşeru

Rezerve: Cojocaru, Luchin, Ţucudean, Latovlevici, Breeveld, Stanciu, Adi Popa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
energydrik
energydrik  •  01 Februarie 2015, 01:20

Ce aiurea si cu Lato, sa il treaca pe linie moarta? Adica, toti baietii au dat teapa, au facut smenul si s-au transferat singurei pe salarii frumusele si la el nu se mai poate? Pai cum vine asta? Mai presta si el niste meciuri jalnice/imbolnavea suporterii, ca doar nu avea concurenta deloc si poate pleca si el la arabi, ca doar era titular laFCSB. Ei uite ca nu se mai poate! Au invatat si ei ceva, a intrat jucatoru in ultimile 6 luni si nu vrea prelungire? DE VANZARE! NU se poate vinde sau nu accepta fotbalistul echipele interesate... de TRAS PE LINIA MOARTA, practica folosita de cand lumea in fotbal, dar de echipele profesioniste. Pai ce? fotbalul mai este pasiune? doar pentru suporteri.

khal_37
khal_37  •  31 Ianuarie 2015, 21:20

Tanase va ajunge sa joace la adevarata Craiova Maxima...nu la clona psd-ista pe care o sustii tu.

khal_37
khal_37  •  31 Ianuarie 2015, 21:19
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Tase valoreaza cat toata echipa din ,,adapost'' cu rezerve si catzele cu tot.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează