FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua schimbă liniile din vară » Cine vine şi cine pleacă după titlul 24

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 martie 2013 11:13

Steaua se apropie de titlul 24, dar îşi pregăteşte deja lotul pentru sezonul viitor.

Gigi Becali nu lasă nimic la voia întîmplării şi a început deja să discute despre viitoarele transferuri ale echipei sale. Lista a ajuns pînă acum la cinci nume, care ar trebui să înlocuiască jucătorii indezirabili din lot şi pe cei care vor fi greu de ţinut finalul sezonului.

Doi out, alţi trei depind de oferte
Patronul Stelei a anunţat deja că Adi Rocha va pleca în vară, iar un alt jucător aflat pe lista neagră este Mihai Costea. Atacantul pe care "roş-albaştrii" au plătit 1,4 milioane de euro are şanse mici să mai rămînă în Ghencea, nereuşind să se mai ridice la nivelul pretenţiilor.

Pe lîngă cei doi, Steaua e gata să renunţe la alţi trei jucători, dar numai pentru suma potrivită.

Vlad Chiricheş - 23 de ani; cotat de Gigi Becali la 15 milioane de euro; dorit de echipe ca AC Milan, AS Roma, Inter, Manchester City

Tătăruşanu - 27 de ani; cotat la 4 milioane de euro; e pe lista unor nume importante din Serie A: Napoli, Lazio, Catania

Alex Bourceanu - 27 de ani; cotat la 5 milioane de euro; dorit de Dinamo Moscova

Niţă, rezolvat
Steaua a făcut deja primul transfer pentru sezonul viitor. "Roş-albaştrii" l-au acontat pe Florin Niţă, 25 de ani, portarul celor de la Concordia Chiajna, care va rămîne liber de contract în vară.

Pe listă se mai află şi Denis Alibec, 22 de ani, pentru care Gigi Becali trebuie să negocieze cu Inter. Jucătorul împrumutat de Viitorul e văzut de patron drept vîrful de careu care îi lipseşte echipei lui Reghecampf. Constantin Budescu, atacantul de 24 de ani al Astrei, a intrat şi el în vizorul Stelei după evoluţiile din acest sezon, cînd a marcat 8 goluri şi a oferit 4 pase decisive.

Viera în locul lui Chiricheş
Plecarea pe o sumă record pentru Liga 1 a lui Chiricheş ar putea fi acoperită chiar cu fostul coleg din defensivă al acestuia. Ousmane Viera, căpitanul de 26 de ani al Pandurilor, a intrat şi el în atenţia "militarilor", fiind văzut drept o soluţie bună pentru a-l înlocui pe stoperul dorit de Manchester City.

Ultimul nume apărut pe listă este cel al lui Laurenţiu Iorga, dezvăluit ieri de patronul Stelei. Mihai Stoica a fost deja mandatat să se intereseze de preţul mijlocaşului de 25 de ani de la Oţelul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
tigruzzu
tigruzzu  •  19 Martie 2013, 05:28
Postat de kamikaze96 pe 18 Martie 2013, 22:12

ala e un zero, nici nu trebuie sa ii dai sanse!

Nikolic e de 2 ori mai ”zero”... :-)))

tigruzzu
tigruzzu  •  19 Martie 2013, 05:27

Budescu??? Hm! Doar atât spun: Dinu ”Vamă”. :-)))

kamikaze96
kamikaze96  •  18 Martie 2013, 22:12
Postat de luciann pe 18 Martie 2013, 21:13

Cica M, Costea nu reuseste sa se ridice la nivelul pretentiilor!? Pai a stat numai prin tribuna in timp ce Rocha si Tatu au primit nu stiu cate sanse! As fi vrut sa vad si eu macar odata in atac cuplul M.Costea-Rusescu cu Mihai varf impins! In tur l-a bagat sporadic si atunci pe extrema stanga unde nu e locul lui! Ma asteptam sa primeasca mai multe sanse dupa accidentarea lui Nikolici! Nu spun ca e mare jucator dar ar trebui sa i se dea si lui sanse, nici macar la Piatra Neamt n-a jucat!

ala e un zero, nici nu trebuie sa ii dai sanse!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează