FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua se apără după ce a pierdut emblema: "Nu avem nici o vină! Cei din MApN nu vorbesc cu noi! Fanii nu ne susţin pentru emblemă sau culori"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 12 ianuarie 2015 11:22

După ce ÎCCJ a decis că Gigi Becali a pierdut emblema, numele şi culorile Stelei, oficialii clubului au înregistrat mai multe sigle, iar Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine, a vorbit despre această problemă.

"Steaua, clubul condus în ultimii 10 ani de Gigi Becali, nu are nici o vină. Noi trebuie să respectăm decizia ÎCCJ şi legea. Nu avem ce să facem. Nu putem negocia cu Armata, pentru că nu avem cu cine să vorbim. Ne-au spus să punem în aplicarea decizia judecătoarescă. Eu aştept să văd ce spune şi ministrul Apărării, pentru că nu avem nici o poziţie oficială. Momentan aşteptăm motivarea ÎCCJ ca să ştim exact ce nu avem voie să folosim. Noi ne conformăm deciziei primite.

Cred că fanii ar trebui să fie obişnuiţi. În ultimii ani am folosit FCSB pe toate materialele promoţionale. Suporterii trebuie să vină la stadion şi să fie alături de echipă. Nu cred că ne susţin pentru culori sau pentru emblemă. Noi sîntem aproape de al treilea titlu consecutiv, avem cei mai buni jucători din România şi nu avem probleme financiare, iar suporterii trebuie să fie fericiţi.

Pînă la urmă, tot Steaua se va numi. Fanii aşa vor şti această echipă. Nu trebuie să se facă un aşa mare caz din cauză emblemei ", a spus Helmuth Duckadam la televiziunea sportro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (56)
rhadoo21
rhadoo21  •  13 Ianuarie 2015, 11:46
Postat de dnlpiticu pe 12 Ianuarie 2015, 22:57

Steaua Bucuresti a luat Cupa Campionilor Europeni si nu alta echipa. 7 Mai a devenit adevarata zi a Romaniei. Presedintele Romaniei trebuie sa intervina si sa-i dea afara pe toti incapabilii si tilharii care vor ca Steaua in rosu si albastru sa nu fie Steaua. Daca nimic nu se intimpla, poate Steua Bucuresti ar trebui sa joace in campionatul altei tari mai serioase.

Da in Rusia e locul stelei

georgatos0007
georgatos0007  •  13 Ianuarie 2015, 09:12

Pacat domnu Duckadam ca dati vina pe suporteri,ei nu iau salariu de la gigi,,iar pe gigi il doare de steaua cum ma doare pe mine de dinamo de exemplu,,adica la palarie ca sa ma exprim elevat......

georgatos0007
georgatos0007  •  13 Ianuarie 2015, 09:09
Postat de nicolas.p pe 12 Ianuarie 2015, 19:15

Helmuth Duckadam ...tu in afara sa te tot plangi la fiecare interviu de cate ceva (vezi: lipsa stadionului si a celor de antrenament,faulturile grosolane ale adverarilor,injuraturile suporterilor la adresa lui Becali si faptul ca nu incurajaza echipa,nu vin in nr. mare la meciuri,faptul ca pana acum cateva luni Rusescu era aproape mort si nu mai poate juca fotbal pe viata) nu stiu sa fi facut imagine pozitiva pt Steaua ca tot ocupi postul de director de imagine.Nu vad decat un milog care pupa toata ziua poala lui Becali...Un club cu asa traditie si palmares nu trebuie batjocorit de un asemenea personaj precum Duckadam...

Asa este nicolas domnul duckadam nu stie decit sa se plinga;; foarte corecta observatie;;

Vezi toate comentariile (56)
Comentează