FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua se desparte de Liţu: "Mi s-a spus să-mi caut echipă!"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iunie 2009 00:00

Atacantul Stelei, Alin Liţu, a declarat că a fost informat de conducerea clubului că antrenorul Cristiano Bergodi nu se va baza pe serviciile sale în sezonul 2009-2010, iar din această cauză este liber să-şi găsească altă echipă.

"Am fost informat de domnul Argăseală că vor să aducă un atacant şi că Bergodi nu se mai bazează pe serviciile mele. Nu am primit nicio hârtie cu o sumă pentru care pot fi transferat, dar pot pleca sub formă de împrumut.
Sunt în discuţii cu două grupări din Liga I şi până luni sau marţi sper să se rezolve. Din această cauză, nici n-am făcut deplasarea în cantonamentul din Austria", a Alin Liţu.

Atacantul care câştigă 2.500 de euro pe lună la Steaua mai are contract cu gruparea din Ghencea până la finalul sezonului 2009-2010. El nu a participat la vizita medicală efectuată de roş-albaştri la începutul acestei săptămâni şi nici nu a fost inclus în lotul care a făcut deplasarea în Austria.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
 •  25 Iunie 2009, 21:31

dute ba de aici ca esti franzela ..ai pretentii de steaua dar cand intri zici ca teai ratacit prin cartierul chinezeesc ,daca nu da mingea in tine ...tu nici nu stii unde ii ...asa fugi pe teren de zici ca ai 50 de ani ...pai ia puntete tu cu fostul roger milla ...ala avea 40 si tu 20 ...si cum joci tu ..tanara speranta ..dute ba la pescuit

 •  25 Iunie 2009, 20:39

pai nu era Litu cel mai bun de la Steaua in viziunea Euro-0ierului ?

 •  25 Iunie 2009, 19:36

TREBUIE ADUS LA STEAUA - SI PE MANSOUR S-AU ALT VARF BUN. LITU -CIOCU-MIC. - SI LA REVEDERE .

Vezi toate comentariile (17)
Comentează