FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua se mută în Bulgaria » Breeveld ar putea deveni coechipier cu Prepeliță și Keșeru

Breeveld joacă în România din iulie 2010, cînd a fost adus de Astra din Olanda, de la Telstar
Breeveld joacă în România din iulie 2010, cînd a fost adus de Astra din Olanda, de la Telstar

Articol de , - Publicat miercuri, 19 august 2015 00:00

După ce i-au luat pe foștii steliști Prepeliță și Keșeru, cei de la Ludogoreț l-au ochit și pe Breeveld. Surinamezul mai e dorit de Panathinaikos, Dinamo Zagreb și Sivasspor.

Adus de Constantin Gâlcă în vara trecută, Nicandro Breeveld ar putea pleca de la Steaua după doar un an. Mijlocașul care în octombrie va împlini 29 de ani a intrat în atenția bulgarilor de la Ludogoreț Razgrad. Vecinii de la sud de Dunăre s-au întărit deja în această vară cu doi steliști.

Pe Andrei Prepeliță l-au luat liber de contract după ce și-a terminat înțelegerea cu roș-albaștrii, iar pe Keșeru l-au readus în Europa din Qatar, acolo unde fusese vîndut de campioana României. La Razgrad mai evoluează încă un român, Cosmin Moți.

Breeveld a fost remarcat de oficialii clubului bulgar în "dubla" din vara trecută, cînd Steaua și Ludogoreț s-au întîlnit în playoff-ul Ligii Campionilor. Atunci, mijlocașul pe care Gâlcă l-a adus de la Pandurii a fost integralist în ambele meciuri.

Acum, fotbalistul a intrat în ultimul an de contract, iar conducerea nu s-ar opune unui eventual transfer, mai ales dacă va reuși să-și recupereze suma investită.

Ludogoreț nu e singura formație care îl dorește pe fotbalistul Stelei. Conform site-ului Calcio24news.com, Breeveld se mai află pe lista de achiziții a grecilor de la Panathinaikos, a croaților de la Dinamo Zagreb și a turcilor de la Sivasspor.

Postul e acoperit

O eventuală plecare a lui Breeveld nu l-ar încurca prea tare pe Mirel Rădoi. Surinamezul nu e unul dintre fotbaliștii preferați ai antrenorului, iar Mirel ar mai rămîne cu alți 4 fotbaliști în lot care pot acoperi postul respectiv: Muniru, Tahar, Filip și Neagu. În aceste condiții, Becali ar accepta cedarea lui Nicandro, mai ales că principalul obiectiv, calificarea în Liga Campionilor, a fost deja ratat.

12.000 €e salariul lunar al lui Breeveld la Steaua. Acesta a bifat 45 de meciuri în roș-albastru, în toate competițiile

500.000 €a plătit Steaua pentru Breeveld în vara trecută celor de la Tîrgu-Jiu. Acum e cotat de site-ul transfermarkt la 1,1 milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
749913671784643
Razvan Marcel  •  10 Ianuarie 2016, 22:51

De ce nu dati tot comentariu?eu nu inteleg cum ai ajuns la Steaua.Nu esti jucator de Steaua

749913671784643
Razvan Marcel  •  10 Ianuarie 2016, 22:50

Breeveld dute la Pandurii sau la Jiul

speedy73
speedy73  •  19 August 2015, 09:28

Interviu pe GSP cu jiji. Reporter: d-le Becali, am auzit ca veti mai aduce un atacant. GB: Da, este f adevarat. Tade asta nu e atacant, nu da goluri, si ma si costa 35.000 euro/luna, asa ca am decis sa mai transfer. R: Si...ne puteti spune despre cine este vorba? GB: Nu...va pot spune doar ca nu e un atacant, nici aparator central, e vorba de un mijlocas; si nu vine, pleaca.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează