FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua se teme tot mai mult de viitor după ultimele declarații ale lui Becali: "Sînt vremuri grele"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 decembrie 2015 09:39

Declarația lui Gigi Becali în care îi amenința pe steliști că va desființa echipa dacă nu se va califica în play-off i-a speriat serios pe jucătorii campioanei.

Cornel Rîpă, fundașul Stelei, s-a declarat îngrozit de un astfel de scenariu și nici nu vrea să ia în calcul ca echipa sa să nu participe în play-off. Primul pas pentru realizarea obiectivului ar fi să învingă diseară pe ASA.

"Încă nu ne-am gîndit la asta, ar fi un vis urît. Însă în fotbal totul e posibil. E un scenariu de groază, însă în ziua de azi putem să ne gîndim la așa ceva, sînt vremuri grele", a declarat Rîpă, în cadrul unei conferințe de presă.

Dumitru Dumitriu, antrenorul din acte al Stelei, consideră că formația sa poate cîștiga orice meci pînă al finalul campionatului, chiar dacă are jucători accidentați.

"La echipa pe care o avem, chiar dacă sînt trei jucători lipsă, cred că putem să cîștigăm orice joc, cu orice echipă din campionat", a spus Dumitriu.

"Dacă nu intru în play-off, mă desființez. Iau 6-7 jucători și plec în altă parte. Poate mă duc la nașu', nu? (n.r. la Viitorul)" Gigi Becali

ASA și Steaua se vor întîlni în această seară, de la ora 20:30, în direct pe TVR 1, Dolcesport 1, Digisport 1, Look tv și în format liveTEXT pe GSP.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (87)
zizu
zizu  •  02 Decembrie 2015, 17:41
Postat de hagiviitorulromaniei pe 02 Decembrie 2015, 10:09

Domnul Rednic ce a zis de golul anulat ilfovenilor? A fost un arbitraj ca pe vremea cand furau ghetele de aur. Doar Dinamo poate avea atata nesimtire sa joaca in deplasare pe propriul teren. Ce mizerie de club.

da ce? ai vrea sa fie un arbitraj cand steaua juca cate 100 siceva de minute sa poata bate sa intre in cartea recordurilor?

1035504319811062
Romeo Daniel  •  02 Decembrie 2015, 17:27

Acest 'interlop' nu scapa cu viață daca distruge echipa ! Eu cred ca cel mai bine pentru el ar fi sa lase echipa asa cum este acum ca a furat si *** toti banii adusi de jucatori din cupele europene. A scos de 11-20 ori suma bagata de el in decursul ultimilor 13 ani. El nu a cumparat Steaua!!! A luat echipa gratis si asa sa o dea. Eu sunt sigur ca se va gasii un suporter mai pătimaș sau sarit de pe fix si ne va scapa de Becali. Macar un lunetist :-))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul
lapusneanul  •  02 Decembrie 2015, 14:44
Postat de utraian pe 02 Decembrie 2015, 11:29

personal nu credeam ca mai exista fc Brasov. Asa de importanti sunteti.

fc brasov e in situatia farului, aaa, stai ca tu esti stelist ,pardon, esti fecesebist, pardon esti fecepist, bine, nici tu nu stii ce mai esti....si, nu-i asa, nu te intereseaza campionatul romaniei hahahahahaaha.......ps. am raspuns mai tarziu deoarece mai am si alte treburi, nu pot sta sa dialoghez cu cei pe care nu-i intereseaza campionatul romaniei :)

Vezi toate comentariile (87)
Comentează