FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Steaua şi-a pierdut supranumele de cea mai bună echipă din Liga 1 » O altă formaţie a luat ochii oamenilor din fotbal

Articol de GSP - Publicat luni, 23 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 martie 2015 22:58

Steaua nu mai sperie pe nimeni în acest moment. Acest lucru este dovedit şi de ultima declaraţie oferită de preşedintele lui CSMS Iaşi, Florin Prunea.
Oficialul moldovenilor a declarat, după partida cîştigată de formaţia sa, 2-0 cu Universitatea Cluj, că cea mai bună echipă din Liga 1 este ASA Tîrgu Mureş.

"În etapa viitoare vom avea cel mai greu meci. Din punctul meu de vedere vom întîlni cea mai bună echipă din România. E formaţia cu cel mai bun antrenor la ora actuală (n.r. Liviu Ciobotariu)", a spus Prunea la Look tv.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
ochi_ager
ochi_ager  •  24 Martie 2015, 09:49
Postat de sexilian pe 24 Martie 2015, 08:48

putina ramane prima deocamdata

WC Rapid B nu va. fi niciodată prima

dincolodenori
dincolodenori  •  24 Martie 2015, 08:58

"parerea OAMENILOR din fotbal" si voi il citati doar pe Prunea? In conceptia voastra Prunea este parearea oamenilor din fotbal?

dincolodenori
dincolodenori  •  24 Martie 2015, 08:50

Are presa sportiva din Romania un apetit fantastic pentru statistica si fracționat o competiție in zeci de capitole,campioana turului,returului,campioana deplasărilor ,echipa momentului.Campionatul este competiția care cerne f bine valorile ,toti jucatorii si toate echipele trec prin momente slabe ,bune sau f bune dealungul unui campionat,echipa ce.a mai valoroasa se afla întotdeauna pe locul 1 pentru ca a gestionat toate aceste virfuri si coborâri de forma ,,restul este can-can.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează