FOTBAL  »  Superliga  »  DATORIE

Steaua, somată de Comisia de Disciplină să plătească datoriile către Adrian Cristea » Cît mai are la dispoziţie

Articol de - Publicat miercuri, 18 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 20 februarie 2015 16:35

Campioana României, Steaua, are termen pînă la 25 iunie să confirme achitarea datoriilor către fostul său jucător Adrian Cristea, după ce roş-albaştrii nu s-au conformat hotărîrii din 10 aprilie a Comisiei de Recurs. Anunţul a fost făcut de Comisia de Disciplină.

Astfel, Steaua mai are la dispoziţie o săptămînă să aducă actele doveditoare prin care confirmă plata către Adrian Cristea. Oficialii stelişti au prezentat comisiei trei ordine de plată, însă membrii au solicitat confirmare şi din partea băncii.

Comisia de Disciplină a mai decis sancţionarea ASC Corona cu 7.000 de lei deoarece nu a pus în executare decizia CNSL în cazul jucătorului Florin Ilie. În acest caz, membrii comisiei au acordat un termen de cinci zile grupării ardelene pentru plata restanţelor financiare către Ilie.

Plîngerile clubului Oţelul Galaţi împotriva jucătorilor Ioan Filip, Sergiu Costin, Liviu Băjenaru, Ciprian Milea şi Gabriel Giurgiu au fost respinse, deoarece gruparea moldavă nu a achitat taxele aferente.

120.000 de euro este datoria Stelei către Adrian Cristea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  19 Iunie 2014, 21:11
Postat de radumare. pe 18 Iunie 2014, 21:17

il imprumuta ma ta centurista , asta pt ca te fuu te grija ...

Daca cea ce te-a fatat si sor-ta au facut cariera la marginea satului cu tractoristii si vacarii toate sunt la fel, scursura ! Ma injuri tu pa mine mai cadavru in putrefactie pentru ca am facut o ironie la adresa otrepei de la Poarta Alba ?! Bai soarece oparit, vezi ca ma dezbrac de caracter si te tin numai in epitete daca esti prost !

mama.is.here
mama.is.here  •  19 Iunie 2014, 09:47

si pe 25 mai da o amanare, si uita asa incepe noul campionat iar ei au dureri in palarie! asa patron,asa club!

tbone
tbone  •  18 Iunie 2014, 21:45

au bagat Steaua si in acest articol doar pentru trafic: Oficialii stelişti au prezentat comisiei trei ordine de plată, însă membrii au solicitat confirmare şi din partea băncii. banii au fost platiti lautarului de print

Vezi toate comentariile (9)
Comentează