FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua, sub lupa fostului antrenor » Care este problema jucătorilor lui Reghecampf

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2016 15:24

Massimo Pedrazzini, fost antrenor secund la Steaua, a vorbit despre actuala echipă a formației roș-albastre, și despre situația jucătorilor lui Reghecampf.

" Steaua încă nu a găsit ritmul potrivit pentru a intra în competiția adevărată. Egalul cu Iași și înfrângerea cu Voluntari arată că echipa este în căutarea standardului de performanță. La echipă sunt jucători talentați, dar ei trebuie să știe că nu joacă nici tricoul și nici numele. La Steaua, dacă echipa este pe locul doi sau trei, nu este bine. Este mereu presiune

Echipa primește foarte ușor goluri, la fel ca si atunci când era Rădoi. Chiar vorbeam cu el și cu Dică ca să lucrăm mai mult la apărare, decât la atac", a spus Pedrazzini la DigiSport.

La finalul sezonului regulat, Steaua se află pe locul 5, iar în 2016 a câștigat un meci, 2-0 cu Chiajna, a pierdut cu FC Voluntari, 1-3, și a remizat cu CSMS Iași, 1-1.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
satyricon
satyricon  •  01 Martie 2016, 20:05
Postat de Adi Mitrea pe 01 Martie 2016, 16:30

Fcsbisti nu va mințiți singuri.cu 2 , 3 exceptii , echipa voastră nu are valoare.iar de antrenor sa nu mai vb.nimic nu il recomanda ca un mare tehnician.sa țineți minte : după primele 2 meciuri în playoff începe circul.

Nu stiu de cine vorbesti tu, aici se vorbeste despre Steaua! Canta la alta masa.

896192190498051
Adi Mitrea  •  01 Martie 2016, 16:30

Fcsbisti nu va mințiți singuri.cu 2 , 3 exceptii , echipa voastră nu are valoare.iar de antrenor sa nu mai vb.nimic nu il recomanda ca un mare tehnician.sa țineți minte : după primele 2 meciuri în playoff începe circul.

stelbz
stelbz  •  01 Martie 2016, 15:51

Daca ar fi sa judecam dupa numele jucatorilor inscrisi in foaia de joc la Steaua am trage concluzia ca: vom castiga si campionatul si cupele. Toti am crezut(si poate mai credem) ca prin valoarea si experienta lor vor aduce un plus in joc fata de tur. Insa in partidele cu Voluntari si Iasi am vazut altceva: oboseala si lipsa de concentrare atat in atac cat si in aparare. Asadar, nu-s suficiente nici numele si nici experienta daca nu sunt insotite de INTELIGENTA, VIGOARE si CLARVIZIUNE...Sper intr-o echipa Steaua cu aceste calitati in play-off....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează