FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Steaua trebuie să se grăbească dacă îl vrea pe Wesley » Brazilianul are şi alte oferte

Articol de GSP - Publicat marti, 27 decembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 27 decembrie 2011 15:06

Impresarul brazilianului Wesley, Lucian Marinescu, spune că o eventuală trecere a jucătorului la Steaua va fi posibilă doar în cazul în care "roş-albaştrii" i-ar accepta pretenţiile financiare. Totodată, Marinescu spune că sînt cîteva echipe de afară interesate de jucătorul de 31 de ani.

" FC Vaslui şi Steaua s-au pus de acord pentru transferul lui Wesley, dar cu el nu a vorbit nimeni. Este în vacanţă, în Brazilia. Este cel mai bun străin care a trecut prin România, ar fi normal să fie tratat cu mai mult respect, mai multă seriozitate.

Se spune că e ca şi dat la Steaua, dar nu este nimic real, nu există nici o ofertă oficială. Multă lume vrea să îl ia pe Wesley sau are interes pentru el, dar trebuie să vedem dacă este ceva serios în toată treaba asta. Nu am avut nici o discuţie cu domnul Becali sau cu cineva de la Steaua. Sînt alte oferte pentru el, de afară. Să vedem cum se va termina perioada de transferuri.

Nu cred că Wesley va pleca la un club unde nu va fi remunerat pe măsură. Sub salariul de la Vaslui nu cred că ar pleca. Jucătorul e mulţumit de reînnoirea contractului cu FC Vaslui şi va pleca doar dacă va fi o ofertă bună şi pentru club, şi pentru el. Respectă clubul, îl respectă şi pentru domnul Porumboiu", a spus Lucian Marinescu la GSP TV.

Citeşte şi: Wesley a refuzat prima ofertă a Stelei: ”Banii sau ADIO STEAUA!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
tepesvlad2004
tepesvlad2004  •  27 Decembrie 2011, 17:59

Gigi dai 20 de mii de euro la colindatori si nu vrei sa dai salariu la un jucator care iti poate aduce rezultate si mai multi bani.

akcent83
akcent83  •  27 Decembrie 2011, 16:48

Ce oaie proasta...vrei 3 goluri pe meci...lasa ma...voi il aveti pe Dodel si ala nu are pretentii financiare,si da si de cate 3 ori pe meci cu stangu-n dreptu' :))

stelbz
stelbz  •  27 Decembrie 2011, 16:07

Din cate aflam, Wesley doreşte salariul pe care îl are acum la Vaslui, adică 450.000 de euro anual şi o primă de instalare care să însumeze jumătate din contractul anual, respectiv 225.000 de euro. Plus ca, in cazul ca va fi criticat public de către Gigi Becali, contractul urmează să fie încheiat imediat. La conditiile puse de Wesley, Becali ar trebui sa le accepte dar numai daca jucatorul brazilian ar semna ca va inscrie cate 3 goluri in fiecare partida. Pai, la asa pretentii financiare asa pretentii de rezultate fotbalistice.....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează