FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua va finaliza săptămîna viitoare primul transfer al verii! Ce alte 3 nume ar mai putea veni în Ghencea

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 08 iunie 2013 18:56

Steliştii au emoţii în privinţa unei eventuale sancţiuni din partea UEFA, după condamnarea lui Gigi Becali în Dosarul Valiza, eveniment care poate pune în dificultate şi transferurile.

Mihai Stoica a dezvăluit că săptămîna viitoare va cere acceptul lui Gigi Becali pentru transferul unui atacant străin, care poate fi singura achiziţie a roş-albaştrilor în această vară.

"Miercuri voi avea discuţia pentru a i se da OK-ul unui atacant străin, iar săptămîna viitoare începem pregătirea. În afară de el, dacă nu pleacă nimeni, nu ne interesează nici un jucător. De ce să schimbi o echipă care a realizat asemenea performanţe?", a declarat Mihai Stoica la Dolce Sport.

Managerul Stelei a vorbit şi despre ţintele din campionatul intern, la care nu s-a renunţat definitiv: "Continuă negocierile cu Alibec, Sînmărtean sau Chiţu, sînt jucători de valoare şi sînt bineveniţi, dar nu sîntem disperaţi să îi aducem".

Atacantul la care se referă MM ar putea fi argentinianul Emanuel Perrone, liber de contract după despărţirea de Asteras Tripolis.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (85)
mariuspuma2009
mariuspuma2009  •  09 Iunie 2013, 00:48
Postat de xhrz pe 08 Iunie 2013, 22:46

Da, dar deja a fost transferat Nicuşor Stanciu, iar Răduţ se întoarce de la Pandurii Târgu-Jiu. Ambii jucători pot evolua ca mijlocaş central ofensiv. În altă ordine de idei, Steaua joacă 4-2-3-1, iar cei doi mijlocaşi centrali trebuie să aibă un aport defensiv considerabil. Ideal ar fi nişte mijlocaşi box-to-box, dar nu prea există prin România (sau în bugetul Stelei) astfel de jucători. Acel mijlocaş ofensiv de care zice toată lumea ar trebui să apară în meciurile cu echipe mai slabe sau când se doreşte o forţă ofensivă mai mare, iar pentru asta cred că Răduţ şi Stanciu sunt destul de buni.

Radut poate fi box to box dar are carente in aparare el poate juca ( DM CM RM AM) deci e jucator box to box

idol
idol  •  09 Iunie 2013, 00:46
Postat de carlosalex2000 pe 09 Iunie 2013, 00:17

Sa fim seriosi, 50% din golurile din video-ul de pe youtube sunt greseli de portar, toate penalty-urile le bate in acelasi loc, intr-adevar pare, pe langa petardele importate de Steaua pe post de atacanti, ceva extra. Un atacant ce marcheaza un gol la trei meciuri nu este un super atacant, dar, tinand cont caci campionatul grec are o medie redusa de goluri redusa, trebuie sa ii acordam un White-card si sa speram ca va fi transferat. Oricum e mai bun decat ciurucurile al-de Nicolici sau Costea....

mai trebuie vazut si integrat in jocul Stelei care aduce multe mingi in careu. daca e bine servit, iar el e cu adevarat atacant, poate fi o lovitura.

qpax
qpax  •  09 Iunie 2013, 00:42

Nu se stie daca e Perroni, mai bun ar fi Moretti ...:))

Vezi toate comentariile (85)
Comentează