FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua va plăti o amendă înjumătăţită pentru bulgării aruncaţi de fani cu Ceahlăul

steaua, ceahlaul
steaua, ceahlaul

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2010 00:00

Comisia de recurs a LPF a luat decizia să reducă Stelei penalitatea sportivă de la 60.000 lei la 30.000 lei, pentru incidentele de la meciul de pe teren propriu cu Ceahlăul, din prima etapă a returului, cînd meciul a fost întrerupt 10 minute de către arbitrul Istvan Kovacs din cauza suporterilor care aruncau cu bulgări de zăpadă pe teren.

Comisia de Disciplină a LPF sancţionase, pe 24 februarie, clubul Steaua cu o penalitate financiară de 60.000 de lei pentru incidentele de la meciul cu Ceahlăul (scor 1-3).

Sursa: stelisti.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  19 Martie 2010, 14:28

bineinteles, mai asteptam sa le dea dreptate si Rapidului in cazul vargabalan! ca traim in Ro unde nu conteaza regulamentele, conteaza sa fi din miticia!

 •  19 Martie 2010, 13:53

sa plateasca steaua pt ca ei au fost organizatori si nu au curatat zapada de pe tribune desteotule!

 •  19 Martie 2010, 13:48

De ce sa plateasca steaua??? Sa plateasca Asociatia Suporterilor (ASSI)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează