FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA - STEAUA 1-2

Steaua vrea să-l aducă pe bistriţeanul Hora în locul lui Bănel

Adrian Hora, Hora, Gloria BIstrita
Adrian Hora, Hora, Gloria BIstrita

Articol de - Publicat vineri, 09 aprilie 2010 00:00

Roş-albaştrii îşi fac planuri pentru sezonul viitor şi vor să-l aducă pe fotbalistul Bistriţei în caz că vor reuşi să-l vîndă pe Nicoliţă. Steaua vrea unul dintre oamenii de bază ai Gloriei Bistriţa

Roş-albaştrii speră ca la vară să-l vîndă pe Nicoliţă în străinătate, pe o sumă bună. Şi au început deja să caute înlocuitor. Iar ţinta primordială este Ioan Hora (21 de ani), de la Bistriţa, fotbalist ce poate juca şi mijlocaş dreapta, şi atacant. El e cotat de ardeleni la 800.000 de euro. Venit în vara lui 2008 de la UTA, Hora este internaţional de tineret.

Steaua are neapărată nevoie de o soluţie certă pe banda dreaptă dacă Nicoliţă va pleca. Asta pentru că angajamentele fraţilor Karamian expiră în vară, iar Szekely este scos din circuit pînă în luna septembrie din cauza unei accidentări grave.

"Nu am putut să dorm două zile din cauză că am fost suspendat şi n-am fost pe teren contra Stelei. Te simţi fotbalist cînd joci cu echipele mari"
Ioan Hora, mijlocaş Gloria

9 goluri a marcat Hora în cele 80 de meciuri jucate în Liga I

Cifrele lui Hora în acest sezon
- 22 de meciuri (21 ca titular)
- a început de 11 ori meciul ca atacant, iar de 10 ori ca mijlocaş dreapta
- o etapă a fost rezervă
- două etape a fost suspendat
- 1756 de minute jucate
- 4 goluri
- nici o pasă de gol
- 5,73 media notelor gsp

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
 •  30 Aprilie 2010, 23:53
Postat de pe 09 Aprilie 2010, 14:53

baaaaa!!!!!!sa il pastreze si pe banel..........Zapata poate sa isi faca pasaportul si la gara......baaaaaaaaaaaaa gafaaaaaaaa mai MARE ca asta nu putea sa faca in meciu cu Dinamo........baaaaaaaaaaaaaa pana cand si Branestiu joaca mai bn ........si dupa acest retur va intra in Liga 1....sa vedeti echipa mai buna ca Dinamo......si daca cadem cu ea Zapata sa faca aceleasi ggggggggggaaaaaaaaaaaaaffffffffffffffffeeeeeeeeeeeeeeee.........(pasaportu si PA-PA)Am tremurat tot meciu cu Dinamo pt ce?

asa e romanu... prost si nerecunoscator..pai daca esti si chioara pe deasupra..ce sa mai zic... pai n-ai vazut,chiar in momemtul degajarii..cum a sarit mingea din gazonul ala de div C (ca mai peste tot de altfel?!?!? ZAPATA e cel mai bun portar de pe la noi din ultimii ani!!la fel spuneti si de Banel..ca antitalent..ca nu centreaza.. si astea.... da asta macar da tot ce poate.. fata de altii..care nu joaca cu inima...si cu portofelul la ei numarand banii.Hora,sa-l vedem!

 •  11 Aprilie 2010, 11:28

Sa vina la Steaua oricine in locul lui banel. Orice mijlocas din liga 1 e mai bun decat balanel. De ce? Pt ca asta e antitalent...astia nu se pot corecta...tot stop cu tibia o sa puna, tot centrare in parcare o sa dea, tot acelasi stil da-o-n fata si fugi dupa ea, poate iese...Balanel nu ar avea loc nici la Sticla Ariesul Turda care i-a batut pe steaua

 •  11 Aprilie 2010, 10:16

numai un prost ar merge sluga la cioban sa-i dea salar cit vrea el sau sa-l trimita la steaua 2 ca nu-i pupa mina,ma gindesc ca bihoreanul nu-i chiar atit deprost

Vezi toate comentariile (14)
Comentează