LIGA 1  ·  CHIAJNA - DINAMO 0-2

Ștefan Bărboianu își caută un nou loc de muncă: „Sunt polivalent, nu știu dacă se mai caută astfel de jucători”

Sambata, 18 Mai 2019

Ștefan Bărboianu (31 de ani) a jucat astăzi în meciul pierdut de Concordia Chiajna cu Dinamo, scor 0-2, pe trei posturi: fundaș dreapta, stoper și mijlocaș dreapta. Fotbalistul s-a arătat dezamăgit de ultimul loc pe care-l ocupă echipa lui în play-out și spune că i-a mai rămas doar speranța.

„E greu să mai zic ceva. Mai sunt 3 meciuri, mai sunt doar speranțe. Noi ne jucăm șansa până la capăt. Nici nu știi ce să mai zici. Joci până la capăt. E dezamăgire foarte mare, s-a strâns o frustrare foarte mare.

S-au adus jucători în iarnă, s-au schimbat mulți jucători și uitați rezultatele! Nu trebuie să mai căutăm scuze. Noi, jucătorii care am jucat, am adus echipa în această situație.

Eu sunt un jucător polivalent, nu știu dacă se mai caută astfel de jucători. Jucam și portar azi dacă-mi cerea antrenorul”, a declarat Bărboianu la Look Sport.

Dinamo a fost, este și va fi o forță a României. Sunt sigur că nea Mircea îi va aduce pe drumul cel bun” Ștefan Bărboianu

Citește și:

Ilie Dumitrescu nu vrea să audă de o colaborare cu Gigi Becali: „Nu poți lucra cu Gigi. Vreți să fiu decor?” + Ce spune despre venirea lui Edi Iordănescu la FCSBAnunțul stupefiant care face înconjurul lumii! Ce se întâmplă cu cei care s-au vindecat de coronavirus

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
17:30 Fotbal, Liga 2

Csikszereda - UTA Arad

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Baschet, FIBA Euro 2021

Israel - România

Digi 3
20:00 Fotbal, Liga 1

FC Botoșani - Poli Iași

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Frankfurt - Union Berlin

Digi 4, Telekom 2
22:00 Fotbal, Premier League

Liverpool - West Ham

Eurosport
Program TV complet

Liga 1