FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Ștefan Grigorie a prins gustul victoriei cu CSMS Iași și i-a pus gînd rău fostei echipe, Chiajna: "Vreau să îl înving pe Țălnar"

Articol de - Publicat luni, 19 octombrie 2015 18:55

Ştefan Grigorie a fost unul dintre protagoniştii primei victorii după 64 de zile în Liga 1 pentru CSMS şi speră să prelungească forma bună şi în partida viitoare, cu Chiajna.

- Ştefan, cum e să cîştigi după 8 etape fără victorie?

- Într-adevăr, am trecut printr-o perioadă foarte dificilă în care nu am cîştigat, iar victoria de sîmbătă a venit la timpul potrivit. Oricum, ca să conteze, trebuie să legăm acest succes cu alte victorii.

- De ce aţi avut perioada aceasta slabă?

- Nu cred că a fost o pasă proastă, cred doar că n-am fructificat ocaziile avute, pentru că am avut o mulţime. Dar totul se uită atunci cînd obiectivul este atins.

- Speraţi la play-off?

- Nu discutăm de obiectivele finale. Momentan, sperăm la victorii cumulate şi doar acestea vor vorbi despre pretenţiile noastre. Vom face totul să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor oamenilor din conducere.

- Care sînt acestea?

- La începutul sezonului ne-au cerut clasarea în primele zece echipe. Sînt convins că vom atinge obiectivul.

- Ai aşteptări mari de la meciul cu Chiajna, împotriva fostei tale echipe?

- În tur i-am bătut cu 1-0 şi sper să repetăm isprava. Am prieteni la Chiajna, iar alături de domnul Ţălnar am reuşit o salvare frumoasă de la retrogradare cu Braşovul. Totuşi, asta a fost, acum vreau să-l înving în acest meci.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close