FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ștefan Grigorie le dă sfaturi jucătorilor de la FCSB criticați de Gigi Becali: „Nu mi-ar fi convenit să apară în presă că azi sunt bun și mâine sunt prost”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2019 20:16

Ștefan Grigorie, 37 de ani, antrenor la grupele de copii și juniori ale Rapidului, îi sfătuiește pe jucătorii criticați în presă de Gigi Becali să plece cât mai repede de la FCSB.

„Eu nu puteam accepta să fiu criticat pe la televizor. Eu, ca jucător, eram stăpân pe ceea ce puteam să fac. Dacă eram la FCSB, puteam accepta un mic pas în spate și să plec la o altă echipă dacă eram criticat în mass-media.

Nu mi-ar fi convenit să apară în presă că azi sunt bun și mâine sunt prost. Eu n-am avut parte de astfel de întâmplări”, a declarat Grigorie la GSP LIVE.

Cel mai recent, jucătorii criticați de Gigi Becali în presă au fost Florentin Matei și Adrian Stoian.

Detalii despre meciul dintre FCSB și Viitorul 1-2, AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
103218647204174
Robokup Doru  •  30 Iunie 2019, 11:41

In Romania " critica " din păcate este soluția ideala pentru rezolvarea tuturor problemelor nu numai in fotbal... = Rezultatul se vede pierd toți și jucător si patron si cei care scapă necriticați Cei implicați în fenomen pun lucrurile cap la cap , trag concluzii ,iau masuri... "Critica" este obiectul celor neimplicați în fenomen ,care nu au puterea , nu au capacitatea de a rezolva problemele. Sfatul lui Grigorie este valabil pentru orice jucător (criticat sau nu ) de la orice echipa unde lucrurile se rezolva asa

Vezi toate comentariile (1)
Comentează