FOTBAL  »  Superliga  »  INTERNAŢIONAL CURTEA DE ARGEŞ

Ştefan Stoica: "Vom purta discuţii cu Iulian Tameş, ne-ar ajuta foarte mult"

Iulian Tames, Tames, FC Arges
Iulian Tames, Tames, FC Arges

Articol de GSP - Publicat joi, 17 decembrie 2009 00:00

Ştefan Stoica, antrenorul lui Inter Curtea de Argeş, crede că echipa sa ar fi obţinut mai multe puncte dacă ar fi disputat meciurile de acasă la Curtea de Argeş, în loc de Mioveni.

"Am acumulat 16 puncte, deşi puteam să luăm mai multe. Au fost meciuri în care arbitrii ne-au dezavantajat flagrant şi am pierdut puncte importante şi au fost meciuri în care echipa a jucat bine, dar n-a luat niciun punct. Apoi, echipa nu a fost rodată de la începutul campionatului şi nu existau automatisme în joc, dar a venit seria meciurilor în care am jucat mereu în 10 jucători, iar pe final de tur am întâlnit echipe puternice şi era greu să obţinem rezultate notabile.

În plus, mereu am fost lipsiţi de şansă. Sincer, nu ştiu care sunt cauzele faptului că nu am luat mai multe puncte. Dar de un lucru sunt sigur: dacă jucam la Curtea de Argeş, cu siguranţă că acum am fi avut mai multe puncte în clasament", a spus Ştefan Stoica.

...despre Iulian Tameş: "Personal, îmi place Tameş, un jucător valoros care ne-ar ajuta foarte mult. El este în ultimile şase luni de contract şi vom avea discuţii pentru a-l transfera"

Sursă: NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează