FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Stegarii acuză arbitrajele: "Ni se refuză punctele pe banda rulantă"

Articol de - Publicat marti, 21 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 21 august 2012 17:07

Conducătorii galben-negrilor se consideră dezavantajaţi clar de arbitraj în acest debut de sezon şi pun pe seama erorilor fluieraşilor cele cinci puncte pierdute acasă.

După ce în partida cu Dinamo autogolul lui Dragoş Grigore a fost anulat în urma unui offside inexistent la Velayos, în partida de luni cu Astra braşovenii acuză alte două erori care au cîntărit decisiv în stabilirea rezultatului final.

"La penalty-ul acordat Astrei, Olariu cel mult il atinge uşor, în alergare, pe Takayuki. În nici un caz nu îl trage de mînă. La faza asta dai fault şi eliminare doar dacă eşti rău intenţionat. Apoi, în minutul 80, Batin este faultat în careu chiar sub ochii "centralului", dar acesta refuză să vadă.

Dacă ţinem cont de cele două grave erori, putem spune fară să greşim că am fost privaţi de trei puncte care au fost făcute cadou Astrei de către Istvan Kovacs. Este al doilea meci în care ni se refuză puncte" a declarat administratorul delegat al ardelenilor, Ilie Vîju.

"Am început bine campionatul, cu 5 puncte în trei meciuri, însă au urmat două partide din care am ieşit învinşi. Cred însă că am avut un penalty neacordat pe final la Batin, mult mai clar decît cel acordat oaspeţilor. Nu consider că sînt condiţionate de ceva, dar pe noi aceste erori ne costă", a spus şi Ionuţ Badea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
popgelu2
popgelu2  •  21 August 2012, 19:40

paicum era meclistii de la gsp salpuna pe dinu vama?:))))astias corupti

montrealez
montrealez  •  21 August 2012, 18:04

D-abea astept sa se introduca si in fotbal "Mac Cam". De mult se insista sa se introduca, dar mafiotii de la FIFA ....

coxarus
coxarus  •  21 August 2012, 17:59

Sezon nou, arbitraj clasic. Oare spre cine este dirijat titlul anul acesta? Poate Steaua, poate chiar Pandurii, sau cine stie, CFR este intodeauna principla favorita. Pacat, dar asta e fotbalul romanesc in momentul de fata, mi-e sila si scarba. De azi nici nu ma mai uit la meciuri.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează