FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - FC BRAŞOV, LUNI, DE LA 19:00, ÎN DIRECT LA DOLCE SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

"Stegarii" nu-i prevăd lui Balint un debut fericit » Ce coincidenţă stranie a remarcat antrenorul Braşovului

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 11 aprilie 2013 11:19

În săptămîna premergătoare partidei dintre stegari şi vasluieni din turul campionatului, Adrian Szabo l-a înlocuit pe Viorel Hizo, care era de doar două zile sub Tîmpa, după ce îl înlocuise la rîndul său pe Ionuţ Badea. Într-o situaţie similară se află şi Gabi Balint, care va debuta luni pe banca moldovenilor, după ce l-a înlocuit pe acelaşi Viorel Hizo:

"Este o situaţie asemănătoare cu meciul din tur, cînd eu am debutat in Liga I cu victorie. Dar sper ca similitudinile să se oprească aici. Nu cred că Gabi Balint a avut timp să schimbe ceva deja. Venirea unui nou antrenor poate avea efecte pozitive sau negative, depinde ce numărul de jucători care sînt mulţumiţi de schimbare".

Totodată, Szabo crede că partida cu moldovenii ar fi fost oricum una dificilă, chiar dacă nu ar fi avut loc schimbarea antrenorului: "Vasluiul are jucători de certă valoare şi un meci cu ei este greu indiferent de situaţia de moment a clubului. Vom încerca să-i contracarăm, iar starea de spirit a elevilor mei îmi dă încredere că nu vom fi uşor de învins."

Deşi situaţia în clasament este una liniştitoare, antrenorul stegarilor consideră că jucătorii săi au toate motivele să fie concentraţi în jocurile rămase pînă la finalul campionatului: "Avem 4 absenţi importanţi, dar am 25 de jucători în lot.  Indisponibili am avut şi la Mediaş şi am făcut o partidă bună. Avem jucători noi sau la final de contract, care prin jocul lor vor să confirme".

FC Vaslui - FC Braşov se va disputa luni, de la 19:00, în direct la Dolce Sport şi liveTEXT pe GSP.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
qzoom
qzoom  •  11 Aprilie 2013, 21:00
Postat de laurentiu_arama pe 11 Aprilie 2013, 14:14

Szabo, cu cine naiba ataci, ca dati cite un gol din cind in cind , mai mult din prostia adversarilor...asa ca las-o moale ca bateti la Vaslui.

Cine a zis ca bate la vaslui, bai inteligenta creeatoare ? Taci in poll mea de prost, ca nici sa citesti un articol nu stii.

laurentiu_arama
laurentiu_arama  •  11 Aprilie 2013, 14:14

Szabo, cu cine naiba ataci, ca dati cite un gol din cind in cind , mai mult din prostia adversarilor...asa ca las-o moale ca bateti la Vaslui.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează